Hoppa till huvudinnehållet

Bengans Scen med Kikki Danielsson

Bengans Scen med Kikki Danielsson

12 okt Bengans Scen med Kikki Danielsson. Välkommen att lyssna på spelmannen Bengan Jansson och folkkära Kikki Danielsson i en unik konsert på Klockargården.

12 OKT Bengans Scen med Kikki Danielsson.
BENGANS SCEN har blivit en kär tradition på Klockargården.

Artisten, musikern, programledaren och spelmannen Bengan Janson bjuder in ännu en spännande gäst till Kulturscenen. Bengan har under sina 40 år i branschen hunnit med det mesta i svensk musikliv. Han är känd för sin lättsamma, humoristiska och innerliga kontakt med sin publik och att kunna spela vad som helst på sitt instrument. I år fick han tillsammans med Per Gudmundsson en Grammis i kategorin folkmusik.

Kikki Danielsson har varit en av Sveriges mest folkkära artister i över 40 år.
Med 3,5 miljoner sålda album, oräkneliga hits, TV-framträdanden och teaterpjäsen "Kikkiland" på Göteborgs stadsteater, har hon blivit en del av den svenska folksjälen.Från dansband via 10 deltaganden i Melodifestivalen varav 1 vinst så har hon på senare tid ägnat sig mest åt den musik som ligger henne varmast om hjärtat, Countryn. Det som tog Kikki tillbaka i rampljuset är kanske den kritikerrosade country trilogi "Postcard from a painted lady" där varje låt är som ett blad från Kickis dagbok.


SHOWPAKET från 1.895 kr
Inkl. showbiljett, trerätters showmiddag, boende och frukostbuffé.

Bokning och boendeperiod

12-13 oktober

SHOWPAKET från 1.895 kr
Inkl. showbiljett, trerätters showmiddag, boende och frukostbuffé.

tradeDoubler