Hoppa till huvudinnehållet

Bröllop & fest

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Bröllop och fest i Tällberg

Fira bröllop, dop, släktträff och mer på First Hotel Klockargården i vackra Tällberg i Dalarna. Vi arrangerar bröllop under alla årstider och erbjuder matsal för upp till 200 gäster och 41 hotellrum.

middag kultursalongen

Bröllop i Tällberg

Tällberg i vackra Dalarna är den perfekta platsen för er som går i bröllopstankar.

På First Hotel Klockargården har vi lång erfarenhet av att arrangera bröllop under alla årstider. Vi har kapacitet för sällskap med upp till 200 middagsgäster, erbjuder 41 hotellrum och vårt fantastiska köksteam och serveringspersonal ser till att ni får en oförglömlig kväll.

Oavsett om ni önskar att viga er kyrkligt eller borgerligt finns det flera vackra platser i Tällberg som passar utmärkt för minnesvärda ceremonier.

restaurang

Dop, födelsedagar och fest

First Hotel Klockargården utgör en fin inramning till livets alla högtider. Här passar födelsedagsfirande lika bra som dop, förlovning, bröllop och släktträff.

Självklart hjälper vi dig att ta fram en passande meny oavsett om det är kafferep eller galamiddag som gäller.

Om du önskar ett kalas med dalatouch så hjälper vi dig att boka ett spelmannalag, kyrkbåtsrodd eller kanske någon aktuell artist från Dalarna.

utomhus

Fest med utsikt över Siljan

Till 50 årskalaset rekommenderar vi vår största lokal, Kultursalongen. Här finns det en stor scen och projektor till bildspel och videoklipp. Lokalen erbjuder gott om utrymme och vi dukar upp en stor festbuffé inne i lokalen, eller om du hellre önskar, så serverar en härlig trerätters middag vid borden.

Under sommarens högtider är det sagolikt vackert att anordna fest i vårt båthus nere vid Tällbergstrand. Slå upp portarna på båthuset och njut den vackra vyn över Siljan.