Hoppa till huvudinnehållet

Tällberg

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Hotell i Tällberg med spa

First Hotels har ett hotell i Tällberg. Hotellet är ett fullservice resort-hotell och ligger i hjärtat av Dalarna med utsikt över sjön Siljan. På First Hotel Gyllene Hornet hittar du både spa, bastu, mini-gym och en 20 meter lång pool inomhus – perfekt för dig som både vill slappa av och hålla igång när du bor här. Gillar du golf så är det bara att packa med klubborna och golfskorna, Tällbergbyarnas Golfklubb ligger endast 5 minuter med bil från ditt hotellrum.

Tällberg och Dalarna är populärt för semesterfirare. Här finns många fina sevärdheter och omtyckta utflyktsmål som passar de flesta. Ett exempel är Dalhalla, det gamla kalkbrottet som numer används för evenemang och konserter. Är du på familjesemester med barn i Dalarna hittar du Orsa Rovdjurpark, Leksand Sommarland, Sagolandet Tomteland och Nusnäs Dalahästtillverkning inom en timmas körtur från First Hotel Gyllene Hornet. Vill du hellre uppleva en del av Sveriges konsthistoria ligger både Carl Larsson-gården i Sundborn och Zornmuseet i Mora väl inom räckhåll för en dagstur från hotellet.

Våra hotell i Tällberg

  • standard dubbelrum
    Tällbergsvägen 28, 79370 Tällberg
    Boka nu!
    First Hotel Gyllene Hornet ligger på en sluttning med utsikt över vackra ängar och sjön Siljan, i den välkända turistorten Tällberg, Dalarna. I Tällberg möts gästen av den fantastiska dalamiljön, hantverket, kulturen och de stolta traditionerna. Hotellets historia går tillbaka till 50‐talet och det har fram till idag utvecklats till ett fullservice resort‐hotell omgivet av en stor naturskön trädgård, och där kärnvärden som omtanke, uppmärksamhet och personligt engagemang möter gästen och säkrar en vistelse av hög kvalitet.

tradeDoubler