Hoppa till huvudinnehållet

Kökschef till First Hotel Strand / The Steakhouse

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Kökschef till First Hotel Strand / The Steakhouse

First Hotel Strand är ett centralt hotell i Sundsvall nära hav och natur med 203 hotellrum där övervägande har utsikt över hamnen och Sundsvallsbron, konferensfaciliteter och vår restaurang The Steakhouse.

Älskar du att laga mat som folk pratar länge om!
Vill du arbeta i ett härligt team?
Gillar du som oss att arbeta med glädje i ett högt tempo, samt att tillgodose gästernas förväntningar och önskemål?
Då kan du vara vår nya Kökschef.

Information om tjänsten:
I ditt ansvarsområde ingår dagligt arbete i driften samt att följa angivna nyckeltal. Vi ser att du arbetar strategiskt framåt för att få köket att nå sina uppsatta mål. Utöver ditt operativa fokus har du ansvar för ekonomi och inköp, kalkylering och lagerinventering. Du ansvarar även för personalen på din avdelning samt schemaläggning och bemanning. Tjänsten innefattar både dag/kvällstid samt helger. Du har ett nära samarbete med restaurangchefen och all rapportering sker till General Manager på hotellet.

Du ska tillsammans med dina medarbetare tillaga maten som alla pratar om. Till lunchgästen, till det kommande eventet, till idrottslaget och kvällstid vårt koncept The Steakhouse.

Vi söker dig:

  • Du har tidigare haft minst 3 års erfarenhet som kökschef samt utbildning inom köksekonomi.
  • Du är en stark ledare, har god samarbetsförmåga, erfarenhet av ekonomisk planering och uppföljning samt god vana att arbeta i olika systemstöd.
  • Du ser positivt på förändringar och har förmågan att leda andra genom dem, är flexibel och har lätt att se lösningar, alltid kun na samarbeta med alla medarbetare och att skapa relationer.

Du ska fortsätta leda team et framåt i den anda som byggts upp det senaste året. Du måste besitta egenskaper där teamet får ditt förtroende och du visar vägen i att kunna arbeta systematiskt med kvalite, vara lyhörd men framförallt i ett hö t tempo. Självklart med glädje.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 2021-09-20

Är du intresserad av att arbeta hos oss vänligen maila ansökan innehållandes CV och personligt brev till Helen.caro@firsthotels.se.