Hoppa till huvudinnehållet

Choose your colour

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Choose your colour

I våra särskilda mötespaket First Meeting & Conference Choose your colour lägger vi vikten på gastronomi med lokala lokala specialiteter och färska råvaror. Fråga gärna efter hotellets utbud av läckra rätter. Eller, om du redan tänkt på en eller fera rätter som du tycker att dina gäster skall avnjuta, tala gärna då med våra duktiga kockar.

En konferens är ett effektivt sätt att samla människor på och vi tar hänsyn till alla aspekter av ditt möte. Våra konferensvärdar tar hand om allt det praktiska med förberedelser enligt dina önskemål. Varje First Hotel ser till att alla gästers önskemål uppfylls så långt som möjligt.

Choose Your Colour

Gul klassisk

Det gula mötespaketet är vårt klassiska arrangemang. Här serverar vi kaffe i pauserna, goda kakor på eftermiddagarna, friskt vatten i möteslokalen och och till lunch bjuder vi på en klassisk, välsmakande buffet eller meny, baserat på lokala, färska råvaror.

Det gula mötespaketet är det välkända, säkra valet till ditt viktiga möte eller till din konferens. Ett effektivt och avslappnande arrangemang med gott om god mat samt professionellt utförande som tillsammans säkerställer en bra upplevelse för dig och dina gäster.

Choose Your Colour

Grön sund

Det gröna mötespaketet är vårt lokaldesignade mötespaket som fokuserar på lågt fettinnehåll och ekologiska råvaror. Här förbereder vi en välsmakande måltid utifrån din målsättning om att ge dig och dina gäster ett sunt och hållbart alternativ.

Genom sunda läckerheter i pauserna och till lunch ser vi till att förnya deltagarnas energinivåer och öka deras välbehag. Detta mötespaket passar också bra till dagar där energi och hög koncentration är avgörande för mötets framgång.

Choose Your Colour

Röd söt

Det röda mötespaketet är vårt ”olydiga” alternativ. Här är det fokus på det som är sött och extra läckert, där vi tillåter oss att glömma kalorierna och alla strikta dieter. Här ger vi dig och dina gäster lov till att njuta med stort N.

Du kommer att bli frestad av läckra kakor och andra sötsaker. Er lunch kommer vara extra mäktig med till exempel en gedigen, handgjord nötburgare med en symfoni av hemlagade tillbehör.

Med det röda mötespaketet är du säker på att skapa en känslaav mysig och trevlig stämning som samtidigt ger söta förväntningar till pauserna hos dina deltagare.

Choose Your Colour

Svart exklusiv

Det svarta mötespaketet är för dig som ska ha ett viktigt möte för en mindre grupp deltagare. Här är det fokus på elegans samt de bästa och mest utsökta råvarorna. Samtidigt håller vi ett särskilt öga på individuella önskemål och behov.

I alla pauser och måltider är gastronomi centralt och våra duktiga medarbetare serverar och bistår precis så som du vill ha det.

Med det svarta mötespaketet är du säker på exklusiv och ex- traordinär hög service samt ett individuellt anpassat arrangemang som passar alla deltagares behov för en upplevelse utöver det vanliga.