Hoppa till huvudinnehållet

Våra rum

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Boende i Stockholm

Boka boende på First Hotel Reisen i Stockholm och välj mellan 140 bekväma rum och sviter. På First Hotel Reisen i Gamla Stan kan du välja mellan olika typer rum som enkelrum, dubbelrum och sviter med privat bastu. Hotellets stolthet Chapman suite är 43 m², har privat sovrum, matsal och fantastisk utsikt över Stockholms ström. Vi erbjuder rum som täcker de flesta behov och vår personal har ett engagemang som ser till att vistelsen i Gamla Stan blir perfekt. Alla rum är rökfria, har behagliga sängar samt fri WiFi. Som gäst på First Hotel Reisen har du tillgång till bastu, avsvalkningspool och träningsrum. Vi erbjuder även central parkering med upphämtning och avlämning av bilen vid hotellet. Frukost ingår i priset.

In- och utcheckning

  • Incheckning måndag - söndag: 15:00
  • Utcheckning måndag - lördag: 12:00
  • Utcheckning söndag: 13:00

Val av rum och prisexempel

Deluxe Svit, från 4 223 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 35m²
Den här sviten väljer du inte för utsikten då det är vår enda svitkategori som inte har sjöutsikt. Du väljer den för det vackra rummet med öppen planlösning, möblerad med en stor härlig soffgrupp och en 180 cm säng. När du kommer till master badrum inser du att här vill du spendera tid, stort och smakfullt inrett med privat bastu, separat dusch och badkar samt dubbelhandfat. Sviten har även ett separat gästbadrum. Det ingår naturligtvis fluffiga morgonrockar och tofflor. Sviten är vidare försedd med in-room safe, vattenkokare och TV med väl utvalda kanaler. Ingår gör även vår prisbelönta frukostbuffé.
Sängar och kapacitet
En 180 cm bred dubbelsäng.
deluxe svit

Chapman Svit med sjöutsikt, från 5 268 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 46m²
Vår stolthet är den charmerande Chapmansviten, döpt efter fullriggaren Af Chapman från 1888 som ligger ankrad mittemot hotellet. Chapmansviten erbjuder en magnifik 180 graders utsikt över Stockholms vackra öar och vatten. Sviten är inredd med en bekväm soffgrupp, en 180 cm dubbelsäng och ett dekorativt bad med utsikt över Stockholm Ström. Vidare är sviten utrustad med vattenkokare, in-room safe, hårtork, morgonrockar och tofflor. I priset ingår även vår prisbelönta frukostbuffé.
Sängar och kapacitet
En 180 cm bred dubbelsäng.
Chapman svit

Seniorsvit med sjöutsikt, från 4 603 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 42m²
De härliga seniorsviterna på 42m² har en fantastiskt sjöutsikt från sovrummet över Stockholm Ström och Skeppsholmen. Sviterna är inredda med separat sovrum med 180 cm dubbelsäng, skrivbord och en skön läsfåtölj. I sviten finns även ett matsalsbord med plats för 4 personer, ett vardagsrum med soffgrupp och ett badrum med dusch och privat toalett. Sviten är utrustad med morgonrock, tofflor, vattenkokare och in-room safe. I priset ingår även vår prisbelönade frukostbuffé.
Sängar och kapacitet
En 180 cm bred dubbelsäng.

Juniorsvit med sjöutsikt, från 4 413 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 42m²
Vakna i en av våra 4 härliga Juniorsviter med morgonsolen och en fantastisk utsikt över Stockholm Ström och Skeppsholmen. Sviterna har en 180 cm dubbelsäng och en bekväm soffgrupp, ett bekvämt badrum med dusch. De är utrustade med vattenkokare, in-room safe, morgonrockar och tofflor.
Sängar och kapacitet
En 180 bred dubbelsäng.
juniorsvit

Executive, från 2 323 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 33m²
Dessa rum är möblerade med en soffa och antingen en 180 cm dubbelsäng eller twinsängar på vardera 100 cm. Gemensamt för rummen är att de har en väl tilltagen storlek, somliga har en balkong där man verkligen kan känna sig som Karlsson på taket och se ut över Gamla Stans taknockar eller utsikt mot Stockholm Ström. Här får du även härliga mjuka morgonrockar och tofflor, rummen är utrustade med fri wi-fi. Ingår gör även vår prisbelönta frukostbuffé.
Sängar och kapacitet
Två 100 cm breda sängar som enkelt kan separeras vid behov.

Deluxe Dubbel, från 3 273 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 28 - 35m²
Lyxa till er vistelse med en privat bastu, vi har 9 st väl tilltagna rum i storlek som alla har privat bastu och ett smakfullt nyrenoverat badrum. I rummet ingår morgonrockar och tofflor, vattenkokare, in-room safe. Alla rummen har en 180 cm dubbelsäng samt sittgrupp och skrivbord. Rummen har utsikt mot Gamla Stans gränder.
Sängar och kapacitet
En 160 cm bred säng.
deluxe-rum

Superior Dubbel, från 2 133 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 22m²
Superiorrummen är större till storlek och de är alla hörnrum på hotellets framsida med en härlig utsikt över Stockholm Ström och Skeppsholmen. De är alla möblerade med en 180 cm säng, fåtölj och skrivbord. Rummen är även utrustade med in-room safe, vattenkokare för kaffe/te, fritt wi-fi, morgonrockar och tofflor. Här finner du ett smakfullt nyrenoverat badrum med dusch.
Sängar och kapacitet
En 180 cm bred dubbelsäng.
superior-rum

Standard med sjöutsikt, från 1 402 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 18m²
Dessa ljusa fina rum är placerade på hotellets framsida med en härlig utsikt över Stockholm Ström, båtlivet och Skeppsholmen. De är alla möblerade med en 180 cm dubbelsäng och bekväma sittytor med ett bord. De är utrustade med vattenkokare för kaffe/te, in-room safe, fritt wi-fi, hårfön och badrum med dusch. Rummen är 18 m2 med ett mindre badrum.
Sängar och kapacitet
En 180 cm bred dubbelsäng.
standardrum

Standard Twin, från 1 373 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 20m²
Reisens 20 m² stora Standard Twinrum är utrustade med två sköna 100 cm breda sängar som enkelt kan dras isär vid behov. Rummen har utsikt över Gamla Stans charmiga gränder, är rökfria och det finns en trevlig arbetsplats med skrivbord och gratis trådlöst Internet. Badrummen är utrustade med badkar.
Sängar och kapacitet
Två sköna 100 cm breda sängar som enkelt kan dras isär vid behov.
standard twin rum

Standard Dubbel, från 1 373 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 18m²
Rummen är ca 20 m² stora med 160 cm breda sängar och utsikt över Gamla Stans charmiga gränder. Perfekt för ensamresenären som vill ha lite extra utrymme eller för par på weekendbesök. Rummen har en trevlig arbetsplats med skrivbord, är rökfria och utrustade med badkar och gratis trådlöst Internet.
Sängar och kapacitet
En 160 cm bred säng.

Standard Enkel, från 1 183 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 16m²
Våra 16 m² stora enkelrum har utsikt över Gamla Stans charmiga gränder och är utrustade med en 120 cm bred enkelsäng. Rummen har en trevlig arbetsplats med skrivbord, är rökfria och utrustade med badkar och gratis trådlöst Internet.
Sängar och kapacitet
En 120 cm bred enkelsäng.

Standard Ekonomi, från 1 183 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 16-20 m²
Våra 16-20 m² stora Standard Ekonomirum har utsikt över en av Gamla Stans charmiga gränder och är utrustade med en 140 cm säng. Rummen har en trevlig arbetsplats med skrivbord, är rökfria och har badrum med badkar samt fri WiFi.
Sängar och kapacitet
En 140 cm säng.
ekonomi dubbelrum
tradeDoubler