Hoppa till huvudinnehållet

Rum

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Boende i Stockholm

Boka boende på First Hotel Reisen i Stockholm och välj mellan 144 bekväma rum och sviter. Ett par av våra sviter har privat bastu och flera av rummen sjöutsikt. Känslan är varm och ombonad med klassisk interiör. Alla rum har fri WiFi och är rökfria. Här sätter vi atmosfär och personlighet framför standardiserade och formstöpta rum. Rummens storlek har anpassats efter de gamla husen och vetter mot Gamla Stans takåsar och kullerstensgränder, eller mot Saltsjön och Skeppsholmen. Bagagerum finns för dig som kommer tidigt eller stannar kvar i stan efter utcheckningen.

In- och utcheckning

  • Incheckning måndag - söndag: 15:00
  • Utcheckning måndag - lördag: 12:00
  • Utcheckning söndag: 13:00

Val av rum och prisexempel

Chapman Svit med sjöutsikt, från 5 850 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 48 m²
Vår stolthet är den charmerande Chapmansviten, döpt efter fullriggaren Af Chapman från 1888 som ligger ankrad mittemot hotellet. Chapmansviten erbjuder en magnifik 180 graders utsikt över Stockholms vackra öar och vatten. Sviten är inredd med en bekväm soffgrupp, en 180 cm dubbelsäng och ett dekorativt bad med utsikt över Stockholm Ström. I sviten hittar du också vattenkokare, in-room safe, hårtork, morgonrockar och tofflor.
Sängar och kapacitet
En 180 cm bred dubbelsäng.
Book
Chapman svitChapman svitChapman svitutsikt från Chapman svit

Seniorsvit med sjöutsikt, från 3 500 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 42 m²
De härliga Seniorsviterna på 42 m² har en fantastiskt sjöutsikt från sovrummet över Stockholm Ström och Skeppsholmen. Sviterna är inredda med separat sovrum med 180 cm dubbelsäng, skrivbord och en skön läsfåtölj. I sviten finns även ett matsalsbord med plats för fyra personer, ett vardagsrum med soffgrupp och ett badrum med dusch och privat toalett. Sviten är utrustad med morgonrock, tofflor, vattenkokare och in-room safe.
Sängar och kapacitet
En 180 cm bred dubbelsäng.
Book

Juniorsvit med sjöutsikt, från 3 350 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 42m²
Vakna i en av våra fyra härliga Juniorsviter med morgonsolen, och en fantastisk utsikt över Stockholm Ström och Skeppsholmen. Sviterna har en 180 cm dubbelsäng och en bekväm soffgrupp, ett bekvämt badrum med dusch. De är utrustade med vattenkokare, in-room safe, morgonrockar och tofflor.
Sängar och kapacitet
En 180 bred dubbelsäng.
Book
juniorsvitjuniorsvitjuniorsvitjuniorsvit

Deluxe Svit, från 2 900 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 42 m²
Den här sviten väljer du inte för utsikten då det är vår enda svitkategori som inte har sjöutsikt. Du väljer den för det vackra rummet med öppen planlösning, möblerad med en stor härlig soffgrupp och en 180 cm säng. När du kommer till master badrum inser du att här vill du spendera tid, stort och smakfullt inrett med privat bastu, separat dusch och badkar samt dubbelhandfat. Sviten har även ett separat gästbadrum. Det ingår naturligtvis fluffiga morgonrockar och tofflor. Sviten är vidare försedd med in-room safe, vattenkokare och TV med väl utvalda kanaler. Ingår gör även vår prisbelönta frukostbuffé.
Sängar och kapacitet
En 180 cm bred dubbelsäng.
Book
deluxe svitdeluxe svitdeluxe svitdeluxe svit

Deluxe Dubbel, från 2 250 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 28 - 35 m²
Lyxa till er vistelse med en privat bastu. Vi har nio väl tilltagna rum i storlek som alla har privat bastu och ett smakfullt nyrenoverat badrum. I rummet ingår morgonrockar och tofflor, vattenkokare, in-room safe. Alla rummen har en 180 cm dubbelsäng samt sittgrupp och skrivbord. Rummen har utsikt mot Gamla Stans gränder.
Sängar och kapacitet
En 160 cm bred säng.
Book
deluxe-rumdeluxe-rumbadrumdeluxe-rum

Executive, från 1 850 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 33 m²
Dessa rum är möblerade med en soffa och antingen en 180 cm dubbelsäng eller twinsängar på vardera 100 cm. Gemensamt för rummen är att de har en väl tilltagen storlek, somliga har en balkong där man verkligen kan känna sig som Karlsson på taket och se ut över Gamla Stans taknockar eller utsikt mot Stockholm Ström. Här får du även härliga mjuka morgonrockar och tofflor, rummen är utrustade med gratis WiFi.
Sängar och kapacitet
Två 100 cm breda sängar som enkelt kan separeras vid behov.
Book
rumrumrumbadrumbalkong

Superior Dubbel, från 1 750 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 24 m²
Våra Superior Dubbelrum är större till storleken och är antingen hörnrum, eller har panoramafönster med fantastisk utsikt över vattnet. Rummen är möblerade med en 180 cm säng och en fåtölj. Här finns även in-room safe, vattenkokare för kaffe/te, gratis WiFi, morgonrockar och tofflor. Här finner du ett smakfullt nyrenoverat badrum med dusch.
Sängar och kapacitet
En 180 cm bred dubbelsäng.
Book
superior-rumsuperior-rumsuperior-rumsuperior-rum

Standard med sjöutsikt, från 1 550 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 18 m²
Dessa ljusa fina rum är placerade på hotellets framsida med en härlig utsikt över Stockholm Ström, båtlivet och Skeppsholmen. De är alla möblerade med en 180 cm dubbelsäng och bekväma sittytor med ett bord. De är utrustade med vattenkokare för kaffe/te, in-room safe, gratis WiFi, hårfön och badrum med dusch. Rummen är 18 m² med ett mindre badrum.
Sängar och kapacitet
En 180 cm bred dubbelsäng.
Book
standardrumstandardrumstandardrumUtsikt över hotellet från avstånd

Standard Twin, från 1 350 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 22 m²
First Hotel Reisens 22 m² stora Standard Twin-rum är utrustade med två sköna 100 cm breda sängar som enkelt kan dras isär vid behov. Rummen har utsikt över Gamla Stans charmiga gränder, är rökfria och det finns bekväma stolar med bord, värdeskåp på rummet, vattenkokare för te / kaffe, gratis WiFi, badrum med dusch och hårtork, golvvärme på badrummet.
Sängar och kapacitet
Två sköna 100 cm breda sängar som enkelt kan dras isär vid behov.
Book
standard twin rumstandard twin rumbadrum

Standard Dubbel, från 1 350 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 21 m²
Rummen är ca 21 m² stora med 160 cm breda sängar och utsikt över Gamla Stans charmiga gränder. Perfekt för ensamresenären som vill ha lite extra utrymme eller för par på weekendbesök. Rummen har bekväma stolar med bord, värdeskåp på rummet, vattenkokare för te / kaffe, gratis WiFi, badrum med dusch och hårtork, golvvärme på badrummet.
Sängar och kapacitet
En 160 cm bred säng.
Book
standard dubbelrumstandard dubbelrumbadrum

Standard Enkel

Rummet passar för:
Storlek: 16 m²
Våra 16 m² stora enkelrum har utsikt över Gamla Stans charmiga gränder och är utrustade med en 120 cm bred enkelsäng. Rummen har bekväma stolar med bord, värdeskåp på rummet, vattenkokare för te / kaffe, gratis WiFi, badrum med dusch och hårtork, golvvärme på badrummet.
Sängar och kapacitet
En 120 cm bred enkelsäng.
Book
standard enkelrumbadrum