Hoppa till huvudinnehållet

Våra rum

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender

Rum 1

Lägg till rum

Boende i Stockholm

Boka boende på First Hotel Reisen i Stockholm och välj mellan 144 bekväma rum och sviter. På First Hotel Reisen i Gamla Stan kan du välja mellan olika typer rum som enkelrum, dubbelrum och sviter med jacuzzi och privat bastu. Hotellets stolthet Chapman suite är 43 m², har privat sovrum, matsal och fantastisk utsikt över Stockholms ström. Vi erbjuder rum som täcker de flesta behov och vår personal har ett engagemang som ser till att vistelsen i Gamla Stan blir perfekt. Alla rum är rökfria, har behagliga sängar samt fri WiFi. Som gäst på First Hotel Reisen har du tillgång till bastu, avsvalkningspool och träningsrum. Vi erbjuder även central parkering med upphämtning och avlämning av bilen vid hotellet. Frukost ingår i priset.

Incheckning måndag - söndag: 15:00

Utcheckning måndag - lördag: 12:00

Utcheckning söndag: 13:00

Val av rum och prisexempel

Chapman Svit med sjöutsikt

Rummet passar för:
Storlek: 46m²
First Hotel Reisens stolthet, vår 46 m² stora och charmiga Chapman Svit har en salong med soffgrupp och matsalsbord för fyra personer. Chapman Sviten är även utrustad med ett väl tilltaget arbetsrum och ett separat sovrum med en 180 cm bred dubbelsäng och enskild ingång till badrummet. Här finns även komplett minibar och Från hela sviten har man en fantastisk sjöutsikt över Stockholms Ström och Skeppsholmen.
Sängar och kapacitet
En 180 cm bred dubbelsäng.
Chapman svit

Jacuzzi svit med sjöutsikt

Rummet passar för:
Storlek: 42m²
Våra härliga 42 m² stora Jacuzzisviter har fantastisk sjöutsikt över Stockholms Ström och Skeppsholmen. I svitens badrum har du möjlighet att slappna av och njuta bubblorna i den privata jacuzzin. Jacuzzisviterna är inredda med ett separat sovrum med en 160 cm bred dubbelsäng, komplett minibar, vattenkokare för kaffe och te, ett vardagsrum med skön sittgrupp och ett arbetsbord. Här finns även ett matsalsrum med bord för fyra personer.
Sängar och kapacitet
En 160 cm bred dubbelsäng.
Jacuzzi svit med sjöutsikt

Junior Svit med sjöutsikt, från 2 876 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 42m²
Våra underbara 42 m² stora Juniorsviter är inredda med ett separat sovrum med 160 bred dubbelsäng och ett vardagsrum med skön sittgrupp och stort arbetsbord. Här finns också komplett minibar samt vattenkokare för kaffe och te. Från vardagsrummet njuter man av den fantastiska sjöutsikten över Stockholms Ström samt Skeppsholmen.
Sängar och kapacitet
En 160 bred dubbelsäng.
junior svit

Executive Twin, från 2 108 SEK

Rummet passar för:
Storlek: From 33m²
Executive Twinrummen är från 33 m² och har två 100 cm breda sängar som enkelt kan separeras vid behov. I rummen finns en stor funktionell och trevlig arbetsplats med skrivbord, komplett minibar samt vattenkokare för kaffe och te. Rumment är rökfria har tillgång till gratis trådlöst Internet. Badrummen är inredda med badkar. En del av Executive-rummen har soffa.
Sängar och kapacitet
Två 100 cm breda sängar som enkelt kan separeras vid behov.

Deluxe Dubbel med bastu och jacuzzi, från 2 684 SEK

Rummet passar för:
Storlek: Approximately 35 m²
Våra Deluxerum har både bastu och jacuzzi i badrummet, morgonrockar och tofflor. Rummet är 35 m² och har en 160 cm bred säng, skrivbord, komplett minibar samt vattenkokare för kaffe/te. Rummet erbjuder utsikt mot Gamla stans gränd.
Sängar och kapacitet
En 160 cm bred säng.
bad med jacuzzi

Deluxe Dubbel med bastu, från 2 492 SEK

Rummet passar för:
Storlek: Approximately 28 m²
Rum med privat bastu, badkar, morgonrockar och tofflor. Rummet är 28 m² och har en 160 cm bred säng, skrivbord, komplett minibar samt vattenkokare för kaffe/te. Rummet erbjuder utsikt mot Gamla stans gränder.
Sängar och kapacitet
En 160 cm bred säng.

Superior Dubbel, från 1 916 SEK

Rummet passar för:
Storlek: From 18m²
20 m² stora rum med en 160 cm bred dubbelsäng och hänförande sjöutsikt mot Stockholms Ström och Skeppsholmen. Rummen har en trevlig arbetsplats med skrivbord, är rökfria och utrustade med badkar och gratis trådlöst Internet.
Sängar och kapacitet
En 160 cm bred dubbelsäng.
superior dubbelrum

Standard Twin, från 1 532 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 20m²
Reisens 20 m² stora Standard Twinrum är utrustade med två sköna 100 cm breda sängar som enkelt kan dras isär vid behov. Rummen har utsikt över Gamla Stans charmiga gränder, är rökfria och det finns en trevlig arbetsplats med skrivbord och gratis trådlöst Internet. Badrummen är utrustade med badkar.
Sängar och kapacitet
Två sköna 100 cm breda sängar som enkelt kan dras isär vid behov.
standard twin rum

Standard Dubbel, från 1 532 SEK

Rummet passar för:
Storlek: From 18m²
Rummen är ca 20 m² stora med 160 cm breda sängar och utsikt över Gamla Stans charmiga gränder. Perfekt för ensamresenären som vill ha lite extra utrymme eller för par på weekendbesök. Rummen har en trevlig arbetsplats med skrivbord, är rökfria och utrustade med badkar och gratis trådlöst Internet.
Sängar och kapacitet
En 160 cm bred säng.

Standard Enkel, från 1 436 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 16m²
Våra 16 m² stora enkelrum har utsikt över Gamla Stans charmiga gränder och är utrustade med en 120 cm bred enkelsäng. Rummen har en trevlig arbetsplats med skrivbord, är rökfria och utrustade med badkar och gratis trådlöst Internet.
Sängar och kapacitet
En 120 cm bred enkelsäng.

Standard Ekonomi, från 1 436 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 16-20 m²
Våra 16-20 m² stora Standard Ekonomirum har utsikt över en av Gamla Stans charmiga gränder och är utrustade med en 140 cm säng. Rummen har en trevlig arbetsplats med skrivbord, är rökfria och har badrum med badkar samt fri WiFi.
Sängar och kapacitet
En 140 cm säng.
ekonomi dubbelrum
tradeDoubler