Hoppa till huvudinnehållet

Saker att göra

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Saker att göra

Vi älskar Stockholm. Vänd dig gärna till oss i receptionen om du vill ha tips inför din vistelse här.

Du hittar fler tips på saker att göra i Stockholm här.

hagaparken

Hagaparken

Vackra och populära Hagaparken är perfekt för rekreation efter en dag med långa möten eller hektiskt storstadsliv.

I parken, som ligger vid Brunnsviken en halvtimme till fots från hotellet, hittar du även Haga Slott, Gustav III:s paviljong, Haga parkmuseum, Fjärilsmuseet och mycket mer spännande att utforska.

Ta med picknick-korgen om du inte vill testa en av restaurangerna i parken.

Shopping på Mall of Scandinavia

För dig som är i shoppinghumör och vill ha allt samlat på ett och samma ställe, så är Mall of Scandinavia ett riktigt mecka. Med sina 8 våningsplan och över 170 butiker är det svårt att inte hitta det man söker här. Dessutom finns här mer än 40 restauranger, lekrum, biograf och parkering.

Gata i närheten, Stockholm

Gamla Stan

Känn historiens vingslag, njut av arkitekturen och ströva längs gränderna i Gamla Stan. Det var i denna medeltida stadskärna som Stockholm grundads 1252.

I Gamla Stan finner du inte bara kullerstensgränder, källarvalv och vackra fasader med rötter från medeltiden, här finns ett stort utbud av mysiga kaféer, barer, restauranger och shopping av konsthantverk och souvenirer.

Skansen

Skansen är världens äldsta friluftsmuseum. Ligger på Kungliga Djurgården med utsikt över hela huvudstaden.

Perfekt utflykt för hela familjen där man kan besöka ett historiskt Sverige i miniatyr och lära sig om traditionella hantverk och traditioner. Dessutom finns här även terrarium, aphus och zoo.

Besök Skansen hemsida här

Rörstrandsgatan

Rörstrandsgatan är den perfekta platsen för ett glas vin och något gott att äta, men missa inte att titta in i de små och personliga butikerna längs gatan. Du tar dig enklast till Rörstrandsgatan från tunnelbanestationen St: Eriksplan. Om du är sugen på bowling kan vi rekommendera Birka Bowling på höger sida av Birkagatan.

Stockholms skärgård

Stockholms skärgård ligger bara några minuter från centrum, med sina 30 000 öar, holmar och klippor. Njut av klippor, sandstränder, obebodda öar och gamla byar. Det går färjor till de större öarna. Många av turerna utgår från Stockholms centrum, så det är enkelt att ta sig från stan till ytterskärgården och öppet hav.

Stockholm Gallery District

Stockholm Gallery District är ett område med sju toppgallerier för samtida konst, bara ett kvarter från hotellet. Se Stockholm Gallery Districts Facebook-sida för uppdaterade öppettider och konstnärsbesök.

Cupcake STHLM

Cupcake STHLM är en genuin amerikansk cupcake-butik med smaker, inredning och design med svenska influenser. Cupcake STHLM var den första cupcake-butiken i Sverige. Du hittar den en bit ner på gatan från hotellet.

Bageri Ritorno

Bageri Ritorno har behållit sitt ursprungliga utseende sedan 1920-talet. Bageriet ligger på Dalagatan alldeles i närheten av hotellet och är det perfekta stället för en kanelbulle och en kopp kaffe.