Hoppa till huvudinnehållet

Våra rum

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Boende i Stockholm

På First Hotel Lindö Park är alla våra 66 rum bekväma med praktisk och modern inredning. Alla rum har också gratis WiFi, badrum, garderob, hårtork, sköna sängar, platt-TV, kylskåp samt balkong eller altan.
Våra deluxe-rum har hörnläge med en stor balkong som löper runt hela hörnet; samt stort hörnbadkar i badrummet.

Letar du efter ett långtidsboende i Stockholm? 

Skicka ett mejl till lindo.park@firsthotels.se för att få en offert skräddarsydd efter dina behov.

Eventuellt husdjurstillägg tillkommer, 300kr/natt.

Val av rum och prisexempel

Standard Dubbel

Rummet passar för:
Storlek: 23 m²
Våra Standard Dubbelrum passar perfekt för den som vill ha en skön natts sömn och arbetsplats med fri WiFi. Rummen är inredda med två 90 cm breda sängar. Alla rum har en stor balkong eller uteplats och det finns ett kylskåp klart att fyllas upp för din bekvämlighet. Rummen är Ej tillgängliga för hund.

Superior Twin

Rummet passar för:
Storlek: 32 m²
Våra Superior Twin-rum passar perfekt för den som trivs bäst i rymliga rum. Här finns ett generöst ljusinsläpp från de stora fönsterna. Inredningen består av två 90 cm breda sängar och en sitthörna med bäddsoffa som kan skärmas av med ett draperi. I rummet finns också TV, kylskåp och ett smakfullt inrett badrum med dusch, handfat, WC, kaklade väggar och golvvärme. Dessutom finns det en rymlig balkong eller uteplats med underbar utsikt. Rummen är Ej tillgänga för hund.

Superior Dubbel

Rummet passar för:
Storlek: 32 m²
Våra Superior Dubbelrum passar perfekt för den som trivs bäst i rymliga rum. Här finns ett generöst ljusinsläpp från de stora fönsterna. Inredningen består av två 90 cm breda sängar och en sitthörna med bäddsoffa som kan skärmas av med ett draperi. I rummet finns också TV, kylskåp och ett smakfullt inrett badrum med dusch, handfat, WC, kaklade väggar och golvvärme. Dessutom finns det en rymlig balkong eller uteplats med underbar utsikt. Hund på rum kan bokas på begäran, kostnad tillkommer.

Deluxe Dubbel

Rummet passar för:
Storlek: 42 m²
Våra Deluxe Dubbelrum är idealiska för den som längtar efter en god natts sömn samt behöver arbetsyta och fri WiFi. Alla rummen är utrustade med två 90 cm-sängar som står ihop, samt en separat sittgrupp med bäddsoffa. Varje rum kan skryta med en rymlig balkong på hela 40 kvm som löper längs med både kortsida och långsida, eller uteplats och fantastisk utsikt över golfbanan. Kylskåp och vattenkokare finns också till din tjänst. I badrummet finns ett härligt hörnbadkar och mysiga badrockar att gosa in sig i.

Standard Enkel

Rummet passar för:
Ett av våra större rum för 1 person. Rummet har en 90 cm bred säng. Alla rum har en stor balkong eller uteplats och det finns ett kylskåp klart att fyllas up för din bekvämlighet. Rummet är Ej tillgängligt för hund.
Sängar och kapacitet
En 90 cm bred säng