Hoppa till huvudinnehållet

Kungsbroloppet

Kungsbroloppet: Spring 5 km - när och där du vill!

Kungsbroloppet är ett virtuellt 5 km långt lopp som du kan springa eller gå när det passar dig under din vistelse hos oss. Starta utanför First Hotel Kungsbron - spring valfri runda och hämta din medalj och After Run- drinkbiljett* i receptionen efter din målgång!

Vill du hellre springa på hemmaplan går det också bra - du kan få din medalj hemskickad!
Så utmana kollegorna, kompisarna eller dig själv - klättra på vår leaderboard och var med på utlottning av hotellnätter!

*Giltig för en enhet av öl/vin eller alkoholfritt i vår hotellbar Minibaren. För alkoholhaltig dryck gäller 18-årsgräns.

Såhär går det till

SPECIAL CHRISTMAS EDITION: 1 december - 31 december - under december får du en unik medalj efter avklarat lopp!

    1. Anmäl dig på Race.se och välj den månad du vill springa.
    2. Spring 5 km någon gång under den månad du anmäler dig till. Registrera din tid med hjälp av appen RaceONE.
    3. Resultatlistan sammanställs efter varje månad och publiceras på race.se.

    Anmälningsavgift 225 kr.

För en god sak!

På First Hotel Kungsbron tar vi kraftigt avstånd från sexköp och arbetar ständigt med att hålla sexköpare borta från vårt hotell. Vi har därför valt att skänka 15 kr av varje anmälningsavgift till Talita.
Talita erbjuder en väg ut ur prostitution, pornografi och människohandel och in i ett nytt liv. De finns både i Sverige och utomlands och arbetar förebyggande, uppsökande och rehabiliterande.
Talitas ettåriga rehabiliteringsprogram bygger på en metod som utformat utifrån den kunskap de fått under de 20 år de arbetat med målgruppen. Majoriteten av de kvinnor som genomgått Talitas program lämnar prostitutionen för gott.
Talita har ett mycket bra samarbete med polisen. De slussar ofta kvinnor till Talita i samband med att de gör tillslag mot hallickar och sexköpare. Läs mer på talita.se!