Hoppa till huvudinnehållet

Våra rum

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Centralt boende på Kungsholmen i Stockholm

Beställ övernattning och boka boende på First Hotel Fridhemsplan i Stockholm och välj mellan våra nyrenoverade fräscha och moderna rum. På First Hotel Fridhemsplan på Kungsholmen kan du välja mellan olika typer rum som enkelrum, dubbelrum, familjerum och svit med jacuzzi. Vi erbjuder 220 rum som uppfyller de flesta behov och vår personal sträcker sig långt för att vistelsen på Kungsholmen skall bli perfekt. Alla rum är rökfria och har kaklade badrum med dusch, Jensens kvalitetssängar samt fri WiFi. Frukost ingår i priset.

Val av rum och prisexempel

Dubbelrum Executive, från 1 544 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 44 m²
Nybyggda och rymliga 44 m² stora dubbelrum utrustade privat bastu och/eller badkar samt en 180 cm bred säng. I rummen finns fri WiFi samt minibar och skrivbord. Badrummen är helkaklade med carrararra marmor. Alla rum har en sittgrupp med soffa.
Sängar och kapacitet
En 180 cm bred säng.

Familjerum, från 944 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 23 m²
Våra nya Familjerum Superior är 23 m² stora och är utrustade med två 90 cm breda enkelsängar som går att dra isär vid behov, plus en bäddsoffa. Rummen passar familjer på upp till fyra personer. Rummen är modernt inredda med kvalitetssängar från Jensen. Badrummen är rymliga och läckert designade med kakel och carrara marmor. Alla badrum har dusch. Vissa av rummen är utrustade med pentry med mikrovågsugn och kylskåp. Vänligen gör en förfrågan när du bokar detta rum om du önskar pentry. Vi kan förhoppningsvis uppfylla din förfrågan, men notera att detta är beroende av tillgänglighet.
Sängar och kapacitet
Två 90 cm breda enkelsängar som går att dra isär vid behov, plus en bäddsoffa.

Dubbelrum, från 904 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 20 m²
Våra nya Dubbelrum är 20 m² stora och är utrustade med en 160 cm bred dubbelsäng. Rummen är modernt inredda med kvalitetssängar från Jensen. Badrummen är rymliga och läckert designade med kakel och carrara marmor. Alla badrum har dusch.
Sängar och kapacitet
En 160 cm bred dubbelsäng.

Tvåbäddsrum standard, från 824 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 17 m²
Våra nyrenoverade Tvåbäddsrum standard är 17 m² stora och fungerar som både twin- och dubbelrum. Här finns två separerade 90 cm breda sängar som kan sättas ihop vid behov. Rummen är modernt inredda med kvalitetssängar från Jensen. De helkaklade och fräscha badrummen är utrustade med dusch.
Sängar och kapacitet
Två separerade 90 cm breda sängar som kan sättas ihop vid behov.

Dubbelrum Small utan fönster, från 704 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 15 m²
Våra nyrenoverade Dubbelrum small utan fönster är 15 m² stora och är utrustade med antingen en 140 cm bred dubbelsäng eller två enkelsängar som står isär. Rummen är modernt inredda med ekmöbler från G.A.D och kvalitetssängar från Jensen. De helkaklade och fräscha badrummen är utrustade med dusch. Vid bokning av dessa rum, vänligen uppge om du önskar dubbelsäng eller enkelsängar som står isär. Vi gör vårt bästa för att uppfylla din förfrågan, men notera att detta är beroende av tillgänglighet.
Sängar och kapacitet
En 140 cm bred dubbelsäng.

Enkelrum Small utan fönster, från 664 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 12 m²
First Hotel Fridhemsplan har 30 enkelrum utan fönster. Rummen är belägna under marknivå vilket gör att de är extra tysta och mörka. Allt för en god natts sömn. De är inte så stora men de är mysiga. Den här rumstypen passar dig som är Stockholm för att tillbringa mer tid på jobbet eller med vänner än i ditt hotellrum. Vi erbjuder ett mindre rum men till bättre pris.
Sängar och kapacitet
En 90 cm bred enkelsäng.

Dubbelrum Small, från 744 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 10 m²
Våra nyrenoverade Dubbelrum small har precis det du behöver för din övernattning i Stockholm, 10 m² stora och utrustade med en 140 cm bred dubbelsäng. Den här typen av budgetrum har fönster och är modernt inredda med kvalitetssäng från Jensen. De helkaklade och fräscha badrummen är utrustade med dusch.
Sängar och kapacitet
En 140 cm bred dubbelsäng.
tradeDoubler