Hoppa till huvudinnehållet

Våra rum

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Centralt boende på Kungsholmen i Stockholm

Vi har ett brett utbud av rum så att du ska kunna finna det som passar perfekt för just din resa. Hos oss kan du välja på allt ifrån enkel- och dubbelrum till familjerum, executive rum, svit m.m. Hela hotellet är rök- och djurfritt. Rummen är utrustade med populära kvalitetssängar från Jensen samt LED-tv och lampor. Frukost och WiFi ingår alltid i priset.

Val av rum och prisexempel

Dag Hammarskjöld Svit

Rummet passar för:
Storlek: 55 m²
Kan endast bokas via telefon eller e-post
Vår stora svit, döpt efter FN:s generalsekreterare, är känd över hela landet. Med en jacuzzi mitt i rummet, privat bastu och takterrass är sviten unik i sitt slag i Stockholm. Efter en avslappnande kväll kan du sova gott i den 180 cm breda kvalitetssängen från Jensen. För att boka sviten, vänligen kontakta oss direkt.
Sängar och kapacitet
En 180 cm bred dubbelsäng.
Dag Hammarskjöld Svit

Dubbelrum Executive

Rummet passar för:
Storlek: 45 m²
Våra rymliga Executive dubbelrum är utrustade med privat bastu eller jacuzzi, samt en 180 cm bred säng. Här finns morgonrock, tofflor, sittgrupp samt gratis kaffe och snack för att göra er vistelse så trivsam som möjligt. Badrummen är helkaklade med carraramarmor. Spjälsäng och extrasäng är inte tillgängligt för denna rumstyp.
Sängar och kapacitet
180 cm bred säng.

Familjerum

Rummet passar för:
Storlek: 20 m²
Våra Familjerum är från 20 m² stora och utrustade med två 90 cm breda enkelsängar som går att dra isär om så önskas. I dessa rum finns även en 140 cm bred bäddsoffa. Familjerummen passar familjer på upp till fyra personer. Badrummen är rymliga och läckert designade med carraramarmor. Vissa av familjerummen är dessutom utrustade med pentry innehållandes mikrovågsugn och kylskåp. Önskar ni att boka ett sådant gör ni det enklast genom att kontakta oss direkt. Vi kan förhoppningsvis uppfylla er förfrågan i mån av tillgänglighet. Spjälsäng och extrasäng är inte tillgängligt för den här rumstypen.
Sängar och kapacitet
Två 90 cm breda enkelsängar som går att dra isär. En bäddsoffa 140 cm.

Dubbelrum

Rummet passar för:
Storlek: 16 m²
Våra Dubbelrum är från 16 m² stora och utrustade med en 160 cm bred dubbelsäng. Samtliga rum har utsikt mot Sankt Eriksgatan/Hantverkargatan. De är modernt inredda med kvalitetssängar från Jensen. Badrummen är rymliga och läckert designade med kakel och carraramarmor. Samtliga har dusch. Spjälsäng och extrasäng kan fås mot avgift vid förfrågan. Kontakta oss direkt för bekräftelse före er ankomst.
Sängar och kapacitet
En 160 cm bred dubbelsäng.

Tvåbäddsrum standard

Rummet passar för:
Storlek: 14 m²
Våra Tvåbäddsrum är från 14 m² stora och fungerar som både twin- och dubbelrum. Här finns två separerade 90 cm breda sängar som kan sättas ihop om så önskas. Rummen är modernt inredda med kvalitetssängar från Jensen. De helkaklade och fräscha badrummen är utrustade med carraramarmor och dusch. Spjälsäng och extrasäng kan fås mot avgift vid förfrågan. Kontakta oss direkt för bekräftelse före er ankomst.
Sängar och kapacitet
Två separerade 90 cm breda sängar som kan sättas ihop.

Dubbelrum Small

Rummet passar för:
Storlek: 10 m²
Våra Dubbelrum Small är från 10 m² stora och har precis det ni behöver för en hotellövernattning i Stockholm. Samtliga rum är utrustade med en 140 cm bred dubbelsäng, har fönster och är modernt inredda med en kvalitetssäng från Jensen. De helkaklade och fräscha badrummen är utrustade med dusch. Spjälsäng och extrasäng är inte tillgängliga för denna rumstyp.
Sängar och kapacitet
En 140 cm bred dubbelsäng.

Dubbelrum Small utan fönster

Rummet passar för:
Storlek: 15 m²
Våra Dubbelrum Small utan fönster är från 14 m² stora och utrustade med en 140 cm bred dubbelsäng eller två separata enkelsängar. Rummen ligger under marknivå, men den skandinaviska inredningen får dem att upplevas som ljusare och blir kolsvarta under natten vid avstängt ljus. Rummen är modernt inredda med kvalitetssängar från Jensen. De helkaklade och fräscha badrummen är utrustade med dusch. När ni bokar detta rum vänligen meddela oss om ni önskar dubbelsäng eller två enkelsängar. Vi kan förhoppningsvis uppfylla er förfrågan i mån av tillgänglighet. Spjälsäng och extrasäng är inte tillgängliga för denna rumstyp.
Sängar och kapacitet
En 140 cm bred dubbelsäng eller två 90 sängar.

Enkelrum Small utan fönster

Rummet passar för:
Storlek: 12 m²
Våra populära fönsterlösa enkelrum ligger under marknivå vilket gör dem extra tysta och mörka. Här erbjuder vi ett mindre rum till bättre pris. Rumstypen finns både som Small och X-small. Spjälsäng och extrasäng är inte tillgängliga för denna rumstyp.
Sängar och kapacitet
En 90 cm bred enkelsäng.