Hoppa till huvudinnehållet

Våra rum

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender

Boende i centrala Stockholm

Boka boende och övernattning på First Hotel Drottning Kristina på Stureplan i centrala Stockholm. På översta våningen finns våra Standardrum med modern design, som går i minimalistisk stil med takkupor och takbjälkar. Om du planerar att anlända Stockholm sent och resa tidigt nästa morgon, sover du skönt i våra yacht-inspirerade rum utan fönster i undervåningen. Våra klassiska Superiorrum är vårt varumärke och är du ute efter något extra står våra Queen sviter och väntar på dig med öppna armar. Välkommen in i en värld av dämpade nyanser, med möbler och inredningsdetaljer inspirerade av svensk 1800-talsdesign. Välkommen att bo hos oss på Östermalm i Stockholm.

Val av rum och prisexempel

Juniorsvit, från 2 895 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 35-40m²
Våra exklusiva Junior Sviter är luftiga och inredda i gustaviansk stil med en king size-säng och soffa, alternativt en mysig fåtöljgrupp, och individuella charmigheter som kakelugnar, balkonger och stora fönster. Frukostbuffe och wifi ingår. 35-40 kvm, vissa har även kakelugn eller balkong.
Sängar och kapacitet
En 180 cm bred king size-säng.
Juniorsvit

Deluxe, från 2 195 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 25-30m²
Bo luftigt och exklusivt i våra Superior De Luxe rum med takstuckatur, kristallkronor och inredda i en gustaviansk 1700-talsstil med moderna detaljer i rum som har sin egen stil och charm. Rummen är fullt utrustade med skrivbord, platt TV, hårtork, vattenkokare, stol, minibar, safe, strykjärn, strykbräda, stort badrum med regndusch samt gratis wifi.
Sängar och kapacitet
En 180 cm bred king size-säng.
rum

Superior Twin, från 1 295 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 17-22m²
Superior Twin-rummen erbjuder charmigt boende i klassisk gustaviansk stil. Alla rummen har hög takhöjd, kristallkronor och 2 stycken 90 cm sängar som står isär eller ihop. Rummen är fullt utrustade och har alla sin egen färg, storlek och charm samt en trevlig arbetsplats att avsluta dagens arbete vid. Rummen är belägna med utsikt över Birger Jarlsgatan. Rummen kan skilja sig från visade bilder.
Sängar och kapacitet
Två 90 cm breda enkelsängar.
rum

Superior Dubbel

Rummet passar för:
Storlek: 17-22m²
Våra Superiorrum är 17-22 m² stora och har en 160 cm bred queen size säng. Rummen har en bekväm arbetsyta och utsikt över antingen Birger Jarlsgatan eller innergården.
Sängar och kapacitet
En 160 cm bred queen size säng.
rum

Standard Dubbel, från 1 195 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 15-17m²
Våra Standardrum är inredda i Gustaviansk design och har hög takhöjd, kristallkronor och queen size säng. 15-17 kvm. Rummen är fullt utrustade med skrivbord, strykjärn, strykbräda, minibar och wifi. Frukost buffet och wifi ingår.
Sängar och kapacitet
En 160 cm bred queen size säng.

Standard Grand Modern Design

Rummet passar för:
Modernt inredda enkelrum på loftet med takfönster i vindsstil. Rummen ligger på sjätte våningen, är mycket tysta och har vindsfönster mot Birger Jarlsgatan eller mot innergården.
standard grand modern design

Loftrum, från 995 SEK

Rummet passar för:
Bo högt upp under takåsarna i Stockholm City. Våra vindsrum erbjuder tyst och bekvämt boende i modern stil under takåsarna mitt i Stockholm city. Rummen är fullt utrustade och har alla sin egen personliga charm. De är modernt minimalistiskt inredda, har frilagda taknockar, vindsgluggar samt takfönster. Heltäckningsmatta i rummet och skinnklädd sänggavel, regndusch i badrummet samt en trevlig arbetsplats att avsluta dagens arbete vid. Vindsrummen är 15-22 m² med en queen size säng Alla våra vindsrum är belägna på sjätte el andra våningen, är utrustade med luftkonditionering och är mycket tysta.
standard grand modern design rum

Standard Enkel Modern Design

Rummet passar för:
Standardrummen varierar i storlek och form. De är belägna på vår övervåning och samtliga har frilagda taknockar, heltäckande mattor och skinnklädda sänggavlar. Inredningen är minimalistisk.
standard grand modern design rum

Kabin Dubbelrum Utan Fönster

Rummet passar för:
Storlek: 11-15m²
Kabinrum utan fönster med yachinspirerad design 10-12kvm. Rummen är fullt utrustade med skrivbord, strykjärn, strykbräda, minibar och wifi.
Sängar och kapacitet
En 160 cm bred queen size säng.
cabin dubbelrum utan fönster

Kabin Enkelrum Utan Fönster, från 895 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 8-12m²
Kabinrum utan fönster med yachinspirerad design 11-15 kvm med en säng på 105 cm. . Frukost är ej inkluderad men kan köpas till på plats för 125 kr per person. Platt TV, hårtork, strykjärn och strykbräda, wifi, safe, minibar, vattenkokare.
Sängar och kapacitet
En 100 cm bred säng.
cabin dubbelrum utan fönster
tradeDoubler