Hoppa till huvudinnehållet

Våra rum

Boka boende

Rum 1

Lägg till rum

Boende i centrala Stockholm

Boka övernattning och bo på First Hotel Drottning Kristina på Stureplan i centrala Stockholm. På översta våningen finns våra Standardrum med modern design, som går i minimalistisk stil med takkupor och takbjälkar. Om du planerar att anlända Stockholm sent och resa tidigt nästa morgon, sover du skönt i våra yacht-inspirerade rum utan fönster i undervåningen. Våra klassiska Superiorrum är vårt varumärke och är du ute efter något extra står våra Queen sviter och väntar på dig med öppna armar. Välkommen in i en värld av dämpade nyanser, med möbler och inredningsdetaljer inspirerade av svensk 1800-talsdesign. Välkommen att bo hos oss på Östermalm i Stockholm.

Val av rum och prisexempel

Queen svit, från 2 780 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 35-40m²
Våra Queen sviter är mellan 35-40 m² stora och har en 180 cm bred king size-säng och bekväm lounge. Sviterna är individuellt inredda i klassisk gustaviansk 1800-tals stil. Ingen av sviterna är den andra lik utan är unika när det gäller färger, dekorationer och storlekar. Rummen har utsikt över Birger Jarlsgatan eller innergården.
Sängar och kapacitet
En 180 cm bred king size-säng.

Superior Twin, från 1 335 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 17-22m²
Våra Superior Twinrum är 17-22 m² stora och har två 90 cm breda enkelsängar. Rummen har en bekväm arbetsyta och utsikt över antingen Birger Jarlsgatan eller innergården.
Sängar och kapacitet
Två 90 cm breda enkelsängar.

Superior Dubbel, från 1 335 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 17-22m²
Våra Superiorrum är 17-22 m² stora och har en 160 cm bred queen size säng. Rummen har en bekväm arbetsyta och utsikt över antingen Birger Jarlsgatan eller innergården.
Sängar och kapacitet
En 160 cm bred queen size säng.

Premium Dubbel, från 1 239 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 15-17m²
Våra Premiumrum är 15-17 m² stora och har en 160 cm bred queen size säng samt arbetsyta. Rummen ligger mot Birger Jarlsgatan eller mot innergården.
Sängar och kapacitet
En 160 cm bred queen size säng.

Standard Grand Modern Design

Rummet passar för:
Modernt inredda enkelrum på loftet med takfönster i vindsstil. Rummen ligger på sjätte våningen, är mycket tysta och har vindsfönster mot Birger Jarlsgatan eller mot innergården.

Standard Dubbel Modern Design

Rummet passar för:
Modernt inredda rum på loftet med takfönster i vindsstil. Rummen ligger på sjätte våningen, är mycket tysta och har vindsfönster mot Birger Jarlsgatan eller mot innergården.

Standard Enkel Modern Design

Rummet passar för:
Standardrummen varierar i storlek och form. De är belägna på vår övervåning och samtliga har frilagda taknockar, heltäckande mattor och skinnklädda sänggavlar. Inredningen är minimalistisk.

Standard Dubbel Utan Fönster

Rummet passar för:
Storlek: 11-15m²
Fullt utrustat rum utan fönster, under entréplan med läcker Yacht-inspirerad interiör. Perfekt för resenärer som ankommer sent och checkar ut tidigt. Rummen är 11-15 m² stora med en 160 cm bred queen size säng.
Sängar och kapacitet
En 160 cm bred queen size säng.

Standard Enkel Utan Fönster

Rummet passar för:
Storlek: 8-12m²
Våra Standard Enkelrum är belägna i vår undervåning utan fönster. Rummen har en yacht-inspirerad inredning. De sköna sängarna och tystnaden är det som främst attraherar dess gäster. Rummen är 8-12 m² stora med en 100 cm bred säng.
Sängar och kapacitet
En 100 cm bred säng.
tradeDoubler