Hoppa till huvudinnehållet

Saker att göra

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Saker att göra i Bromma och Stockholm

Letar du efter saker att göra i Bromma, Sundbyberg och Stockholm? Brommavik Hotel är en bra utgångspunkt om du vill shoppa loss på Mall of Scandinavia, se en konsert eller ett sportevenemang på Friends Arena eller uppleva konst på Marabouparken konsthall.

Se våra tips på saker att göra i Bromma, Sundbyberg och Stockholm nedan, eller prata med någon av oss i personalen om du behöver ännu mer inspiration eller idéer på vad du kan hitta på när du är här.

Shopping

Är du klar för shopping? Från hotellet tar du dig enkelt till både Mall of Scandinavia, Bromma Blocks köpcentrum eller Sundbyberg centrum för shopping i både kedjebutiker och individuella butiker.

Om du hellre åker till Stockholm city för att shoppa så tar resan dit bara åtta minuter med kollektivtrafiken.

En man som tittar på konst. Bild.

Marabouparken konsthall

Om du är redo att utmana dina sinnen rekommenderar vi ett besök på Marabouparken konsthall.

Marabouparken konsthall ligger endast 10 minuters promenad från hotellet. Här hittar du samtidskonst i form av skulpturer och installationer ”med inriktning på människans villkor i samhället, historien och samtiden”.

Fotbollsmatch på Friends Arena i Stockholm. Bild.

Friends Arena

För dig som gillar sport, musik och evenemang i världsklass så är det enkelt att ta sig till nationalarenan Friends Arena.

Ska du på konsert, fotbollsmatch eller något annat sportarrangemang så passar det perfekt med övernattning hos oss.

Foto: Copyright Stockholm Live.

Hästrace. Bild.

Solvalla Travbana

10 minuter med bil från hotellet hittar du Solvalla Travbana.

Oavsett om du besöker Elitloppet årligen eller gillar spänningen och stämningen så pass mycket att du är en inbiten besökare, så är Brommavik Hotel ett naturligt val för övernattning. Bor du här har du gratis parkering i mån av plats, tillgång till gym, bastu och relax.

Stockholm

Visit Stockholm

Vill du ha fler tips på saker att göra i Stockholm när du är här rekommenderar vi Visit Stockholms hemsida. Här hittar du aktuella konserter, tips på museum, evenemang och så klart massor av restauranger, barer och uteställen som är värda att besöka.

Vår personal hjälper självklart också till med tips och rekommendationer – vi vill att du ska ha en utmärkt vistelse och upplevelse när du besöker Stockholm.