Hoppa till huvudinnehållet

Våra rum

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Boende i Södertälje

På First Hotel Vindeus har vi 24 rum i modern stil med komfort och bekvämlighet. Alla rum har gratis trådlöst internet, platt-TV och möjlighet att tvätt och stryka på strykbräda. Rummen passar såväl affärsresenärer som semesterfirare med sitt läge nära både Scaniarinken och Södertälje fotbollsarena. Fri WiFi erbjuds över hela hotellet och frukost ingår i rumspriset. First Hotel Vindeus ligger bara 9,5 km från den internationella järnvägsstationen Södertälje Syd och 4,5 km från tågstationen Södertälje Centrum. Busshållplatsen ligger bara cirka 25 meter från hotellentrén och det finns gratis parkering utanför hotellet.

Val av rum och prisexempel

Moderate-rum

Rummet passar för:
Storlek: 7 m²
Våra Moderate-rum är på 6-7 m² och utrustade med en våningssäng och en 32" LCD-TV. Gemensam dusch och toalett finns i nära anslutning till rummen och självklart ingår lakan, handduk, tvål och schampo. Rummen har fönster, god belysning och bra ventilation.

Standard Twin, från 496 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 15 m²
Våra Standard Twin-rum här ett eget badrum med tillhörande handdukar och hygienartiklar. Det finns en 32" LCD-TV på väggen framför sängarna. Du kan välja att släppa in ljuset genom fönstret eller helt skärma av med våra mörkläggande rullgardiner. Rummen har nya ventilationssystem och bra belysning.
Sängar och kapacitet
Dubbelsäng eller två enkelsängar.

Standard 2-bädds Familjerum

Rummet passar för:
Storlek: 18 m²
Våra mindre Standard 2-bädds Familjerum är på 18 m² och anpassade för två personer. Rummen är utrustade med TV och eget badrum med tillhörande handdukar och hygienartiklar. Rummen har ett litet pentry med kyl/frys, vattenkokare och mikrovågsugn. Alla våra rum har mörkläggningsgardiner för bästa sömn.
Sängar och kapacitet
Dubbelsäng eller enkelsängar. I alla familjerum har du även möjligheten att ställa in extrasängar.

Standard 4-bädds Familjerum, från 864 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 23 m²
Våra större Standard 4-bädds Familjerum är 23 m² och utrustade med TV och eget badrum med tillhörande handdukar och hygienartiklar. Rummen har ett litet pentry med kyl/frys, vattenkokare och mikrovågsugn. Alla våra rum har mörkläggningsgardiner för bästa sömn.
Sängar och kapacitet
I dessa rum kan du välja mellan dubbelsäng eller enkelsängar och rummet har även en våningssäng. I alla familjerum har du även möjligheten att ställa in extrasängar.

Juniorsvit

Rummet passar för:
Sängar och kapacitet
Våra Juniorsviter har en kontinental dubbelsäng 180x200 cm. I rummet finns en soffa, skriv bord, 2 fåtöljer, dusch och toalett. För att boka ring 08 5461 1800.
svit
tradeDoubler