Hoppa till huvudinnehållet

Våra rum

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Boende i Södertälje

På First Hotel Almnäs Park erbjuder vi 78 moderna, ljusa och nyrenoverade rum. Alla rum är inredda i mjuka och naturliga färger och har bekväma DreamZone eller Tempur-sängar, 40 tums platt-tv och gratis WiFi. På rummen finns också rymliga garderober som passar bra för dig som stannar över en längre tid, speciellt om du är i Södertälje i förbindelse med jobb.

De flesta av våra rum är standardrum för en eller två personer. Rummen går att möblera både som dubbelrum där sängarna står ihop, och som twin-rum där sängarna står isär. Vi erbjuder även en Juniorsvit med separat sov- och vardagsrum och familjerum för upp till fyra personer.

Val av rum och prisexempel

Standard Twin, från 462 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 15 m²
Våra standardrum utgör en perfekt bas för dig som reser i jobbet, deltar på konferens eller för par på besök i Södertälje. Rummen är enkla och har allt du behöver för att slappna av och fylla på med energi. Här finns rymliga garderober, skrivbord, 40 tums tv, snabbt gratis WiFi och badrum med dusch. Våra standardrum finns som både enkel och dubbelrum.
Sängar och kapacitet
Två 80 cm enkelsängar som kan arrangeras till en 160 cm dubbelsäng.

Juniorsvit, från 898 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 30 m²
Vår stora fina Juniorsvit har separat sov- och vardagsrum. Här finns en lyxig dubbelsäng på 180 cm, rymliga garderober, skrivbord, soffgrupp, 40 tums tv, snabbt gratis WiFi och badrum med dusch. Sviten passar bra för den som vill ha extra utrymme. För att boka sviten, ring 08 546 118 00 eller e-posta almnaspark@firsthotels.se
Sängar och kapacitet
En stor 180 cm dubbelsäng.

Standard Familj, från 898 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 30 m²
Vårt stora familjerum har plats till fyra personer. Här finns rymliga garderober, skrivbord, soffgrupp, 40 tums tv, snabbt gratis WiFi och badrum med dusch. Familjerummet passar bra för familjer på besök i Södertälje eller kompisar och kollegor som gärna delar rum. För att boka rummet, ring 08 546 118 00 eller e-posta almnaspark@firsthotels.se
Sängar och kapacitet
En stor 180 cm Tempur dubbelsäng samt en våningssäng.