Hoppa till huvudinnehållet

Södertälje

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Hotell i Södertälje

First Hotels har två hotell i Södertälje, moderna First Hotel Vindeus och nya First Hotel Almnäs Park. Hotellen ligger en bit utanför centrum och nås lättast med bil, taxi eller lokalbuss. Båda hotellen har gratis parkering för övernattande gäster.

Södertälje må vara känt för företag och industrier som AstraZeneca, Scania och KTH Södertälje men har annat att bjuda på också. För den som gillar golf finns ett stort utbud av golfbanor och golfklubbar i Södertälje med omnejd. Populära besöksmål med barn är Tom Tits Experiment Science Center, Äventyrsbadet Sydpoolen och Torekällberget. Vill man hellre uppleva huvudstadens storstadspuls med shopping, konserter, restauranger och nöjen så tar det bara en halvtimma med bil från First Hotel i Södertälje till centrala Stockholm.

Våra hotell i Södertälje

 • Pontonjärsgatan 5, 151 66 Södertälje, Stockholm
  Boka nu!
  First Hotel Almnäs Park är ett modernt och nyrenoverat hotell som ligger ca 10 minuter med bil från centrala Södertälje. Hotellet nås enkelt med taxi från pendeltågstationerna Södertälje Hamn och Södertälje Centrum, där det även går lokalbuss. På hotellet finns 78 moderna och ljusa rum. Alla rum är inredda i mjuka och naturliga färger och har bekväma DreamZone-sängar, 40 tums platt-tv och gratis WiFi. Hotellet ligger i expansiva stadsdelen Almnäs där nya Södertälje och Stockholm Syd växer fram med närhet till AstraZeneca, Scania, KTH Södertälje och Scaniarinken.
 • Reception
  Klockarvägen 112, 151 61 Södertälje, Stockholm
  Boka nu!
  First Hotel Vindeus är ett litet och charmigt hotell beläget 30 minuter söder om Stockholm. Hotellet har 24 moderna och bekväma rum som passar såväl affärsresenärer som semesterfirare med sitt läge nära både Scaniarinken och Södertälje fotbollsarena. Gratis WiFi erbjuds i hela hotellet och frukost ingår i rumspriset. Hotellet ligger bara 9,5 km från den internationella järnvägsstationen Södertälje Syd och 4,5 km från tågstationen Södertälje Centrum. Busshållplatsen ligger bara cirka 25 meter från hotellentrén.
tradeDoubler