Hoppa till huvudinnehållet

Tjej- & grabbweekend

Erbjudande: Tjej- & grabbweekend

Ta med dig kompisarna, eller varför inte mamma/pappa och syster/bror på en lyxig weekend på First Hotel Billingehus. Njut av utsikten från berget Billingen och slappna av i vårt spa. Fullända helgen i våra motionsspår eller träna på vårt nya gym.

I vårt paket Tjej- & grabbweekend ingår:

  • Logi
  • Morgonrock & tofflor
  • 2-rätters middag*
  • Sparitual**
  • 1 glas vin samt choklad på spa
  • Entré till vår spaavdelning Yama Spa & Fitness samt till vårt utomhusbad i anslutning till hotellet (säsongsbaserat)
  • Fri WiFi
  • Frukost

*Under sommarperioden v.26-32 serveras sommarbuffé eller 2-rätters middag enligt köksmästarens val.

** Sparitual

Upplev Billingehus härliga och välgörande spa-tradition med dina vänner eller kollegor. Er spa-värd/värdinna guidar er genom en skön upplevelse för kropp och själ. Ni startar med avslappning samt en lättare massage för nacke och hårbotten. Därefter tar ni hand om kroppen med bodyscrub, bad i poolen, hårbotteninpackning, fuktmask för ansiktet, bastubad och avslutningsvis dagcreme och bodylotion. Vi använder oss av vårdande produkter från Kerstin Florian och under ert besök serveras ett fräscht fruktfat.

Viktigt

Viktigt att kontakta spa i god tid innan ankomst för att boka in er sparitual på den tid ni önskar. Telefon: 0500-44 57 24.

För att er behandling ska bli inbokad måste ni aktivt ta kontakt med spa-avdelningen på nummret ovan. Uppge vilket paket ni bokat så kopplas detta samman. Bokat paket innebär alltså inte bokad behandling förrän ni tagit kontakt med spa.

Wellness, gym & spa på hotellet

Med spa- och relaxavdelning, modernt gym, gruppass samt löpnings- cykel- och skidspår inom samma område, erbjuder vi träning och rekreation i en unik kombination.

Läs mer om Yama Spa & Fitness här

Bokning och boendeperiod

Gäller hela året

Andra bokningsvillkor

Detta erbjudande är endast bokningsbart för minst fyra personer.

Från 1965:-/person i enkelrum

Boka: Tjej- & grabbweekend

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender

Rum 1

Lägg till rum
tradeDoubler