Hoppa till huvudinnehållet

Våra rum

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Boende i centrala Oxelösund nära skärgården

Boka boende och bo på hotell i centrala Oxelösund. Hos oss på First Hotel Oxelösund har du närhet till både skärgården, shopping och nöjen. Alla våra 53 rum är inredda i modern stil med sittmöbler och 43 tums platt-TV med streaming-funktion. I rummen finns även exklusiva Jensen-sängar för skön nattsömn. Badrummen är helkaklade, har hårtork och erbjuder ekologiska kroppsvårdsprodukter.

Val av rum och prisexempel

Standard Enkel, från 806 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 13 m²
13 m² stort rum med modern inredning och mörkläggningsgardiner. Här finner du en 43 tums platt-TV med streaming, 100 cm bred enkelsäng och helkaklat badrum med dusch och ekologiska badprodukter. Gratis WiFi ingår. Kylskåp finns som tillval.
Sängar och kapacitet
En 90 cm bred enkelsäng. Max antal personer: 1.

Standard Twin, från 1 076 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 20 m²
20 m² stort rum med modern inredning och mörkläggningsgardiner. Här finner du en 43 tums platt-TV med streaming, 2 x 90 cm enkelsängar som står ihop och kan separeras på beställning. Badrummet är helkaklat och har dusch och ekologiska badprodukter. Gratis WiFi ingår. Kylskåp finns som tillval. Extrasäng inte är tillgängligt, barn måste sova i föräldrars säng.
Sängar och kapacitet
2 x 90 cm enkelsängar som står ihop. Max antal personer: 2 vuxna + max 1 barn i föräldrars säng.

Standard Queen, från 896 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 16 m²
16 m² stort rum med modern inredning och mörkläggningsgardiner. Här finner du en 43 tums platt-TV med streaming, 140 cm bred dubbelsäng och helkaklat badrum med dusch och ekologiska badprodukter. Gratis WiFi ingår. Kylskåp finns som tillval. Ej plats för extrasäng.
Sängar och kapacitet
En 140 cm bred dubbelsäng. Max antal personer: 1.

Standard Familj, från 1 166 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 25 m²
25 m² stort familjerum med modern inredning och mörkläggningsgardiner. Här finner du en 43 tums platt-TV med streaming, 2 x 90 cm enkelsängar som står ihop samt en 140 cm bred bäddsoffa. Badrummet är helkaklat och har dusch och ekologiska badprodukter. Gratis WiFi ingår. Kylskåp finns som tillval. Extrasäng inte är tillgänglig.
Sängar och kapacitet
2 x 90 cm enkelsängar som står ihop samt en 140 cm bred bäddsoffa. Max antal personer: 4 (inkl. max 2 barn).

Standard Familj med balkong, från 1 256 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 25 m²
25 m² stort familjerum med balkong, modern inredning och mörkläggningsgardiner. Här finner du en 43 tums platt-TV med streaming, 2 x 90 cm enkelsängar som står ihop samt en 140 cm bred bäddsoffa. Badrummet är helkaklat och har dusch och ekologiska badprodukter. Gratis WiFi ingår. Kylskåp finns som tillval. Extrasäng inte är tillgänglig.
Sängar och kapacitet
2 x 90 cm enkelsängar som står ihop samt en 140 cm bred bäddsoffa. Max antal personer: 4 (inkl. max 2 barn).

Svit, från 1 436 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 36 m²
36 m² stor svit med balkong. Sviten består av två rum med modern inredning och mörkläggningsgardiner. I sovrummet finns en 180 cm dubbelsäng, platt-TV med streaming och balkong. I vardagsrummet finns en 140 cm bred bäddbar soffa samt platt-TV med streaming. Sviten är utrustad med två helkaklade toaletter, där den ena har dusch. Ekologiska badprodukter och morgonrockar ingår, och likaså gratis WiFi. Kylskåp finns som tillval. Extrasäng inte är tillgängligt, barn måste sova i föräldrars säng.
Sängar och kapacitet
En 180 cm dubbelsäng i sovrummet. I vardagsrummet finns en 140 cm bred bäddbar soffa. Max antal personer: 4 (inkl. max 2 barn).