Hoppa till huvudinnehållet

Oxelösund

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Hotell i Oxelösund nära Fiskehamnen och skärgården

Bo på hotell i Oxelösund och ha närhet till både havet, shopping, nöjen och spännande kulturarv. I Oxelösund är det alltid nära till havet då 85 % av kommungränsen består av hav. Här finns många smultronställen att utforska som exempelvis det gamla lotssamhället Gamla Oxelösund, Fiskehamnen med restaurang och rökeri, Femöre med naturreservat och fyrvaktarbostad eller den vackra skärgården.

Bor du på First Hotel Oxelösund kan du enkelt roa dig med aktiviteter som havsbad, fiske eller vandring. Hyr kanot och paddla i skärgården eller hyr en cykel och utforska Oxelösund från land eller vattnet. Närmaste badstrand ligger 15 minuters promenad från hotellet. Fem minuters bilresa bort finner du även Södermanlands största havsbad Jogersö. Bor du hos oss med barn är äventyrshuset Boda Borg en perfekt aktivitet för familjeupplevelser, och finns inom gångavstånd från First Hotel i Oxelösund. Granne med hotellet ligger allaktivitetshuset Koordinaten med turistinformation, bibliotek och utställningar.

Våra hotell i Oxelösund

  • standard dubbel
    Gamla Oxelösundsvägen 2, 613 30 Oxelösund
    Boka nu!
    First Hotel Oxelösund ligger centralt i kuststaden Oxelösund. Här bor du nära butiker och shopping, restauranger och kanske det bästa av allt; gångavstånd till havet. Hotellet är totalrenoverat 2018 och alla rum är inredda i modern stil med sittmöbler och 43 tums platt-TV med streaming-funktion. I rummen finns även exklusiva sängar från Jensen – fulländat för en riktigt god natts sömn. Badrummen är helkaklade, har hårtork och ekologiska kroppsvårdsprodukter. I hotellets restaurang serverar vi...