Hoppa till huvudinnehållet

Våra rum

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender

Boende i Oskarshamn

Boka boende och hotellrum på First Hotel Ett i centrala Oskarshamn. På hotellet kan vi erbjuda 50 rum med hög komfort och mycket hög sängkvalitet. 38 av våra rum är utrustade med AC. Alla rum har fri tillgång till internet via WiFi, skrivbord, garderob, sängar av hög kvalitet, kabel-TV, minst 32 tums platt-TV, dusch & toalett, golvvärme i badrummet, fåtöljer.

Viktig info - hotellet stänger 29 juli. Hotellets verksamhet läggs ner och byggnaden omvandlas till äldreboende i höst. Sista utcheckningsdag är därför 29 juli.

Vi tackar alla gäster som bott, ätit och roat sig hos oss under åren!

Val av rum och prisexempel

Standard Enkel, från 1 055 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 21m²
Dessa rum har allt som du behöver för att sova skönt, arbeta och relaxa. Varje rum har ett unikt utseende och olika bredd på säng helt beroende på förutsättnignar i rummet. Rummen är mellan 12 m² - 17 m² stora och har en 90-140 cm bred enkelsäng. Max personer 1. Max vuxna 1.
enkelrum

Standard Dubbel, från 1 247 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 29m²
Dessa rum har allt som du behöver för att sova skönt, arbeta och sitta och koppla av i en fåtölj. Alla våra dubbelrum har dessutom AC. Rummen är 21 m² stora och har en 160 cm bred dubbelsäng. Max antal personer 2. Max antal vuxna 2. Max antal barn 1.
Dubbelrum

Superior Dubbel, från 1 299 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 29m²
Dessa rum har allt som du behöver för att sova skönt, arbeta och sitta i en fåtölj. Rummen är större än våra standardrum. I dessa rum finns det möjlighet att ställ in en extrasäng. Några av dessa är handikappanpassade. De flesta rummen har högt till tak som ger en härlig rymd. Rummen är 24 m² stora och har en 160 cm bred dubbelsäng. Max antal personer 3. Max antal vuxna 3. Max antal barn 2.
superior dubbelrum

Superior Deluxe, från 1 358 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 30m²
Dessa rum är utrustade som superiorrummen och lika stora men har dessutom AC. Rummen har högt till tak som ger en härlig rymd. Rummen är 24 m² stora och har en 160 cm bred dubbelsäng. Max antal personer 3. Max antal vuxna 3. Max antal barn 2.
rum

Juniorsvit, från 1 589 SEK

Rummet passar för:
Vår Juniorsvit har en kingsize säng, soffgrupp och kylskåp. Rummet har högt till tak som ger en härlig rymd. I detta rum finns det möjlighet att sätta in två extrasängar. Rummet är 31 m² stort och har en härlig 180 cm bred kingsize säng. Max antal personer 4. Max antal vuxna 4. Max antal barn 3.
junior suite

First SmartBed Dubbel, från 1 358 SEK

Rummet passar för:
Våra rymliga och lugna SmartBed-rum är inredda med fjädersäng där madrassens fasthet kan justeras. Rummen har en king-size säng (180 cm) och passar perfekt för dig som vill ha en extra skön sömnupplevelse. När du bor i ett SmartBed-rum får du också ett personligt sovkit som innehåller både ögonmask och öronproppar.
tradeDoubler