Hoppa till huvudinnehållet

Oskarshamn

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender

Hotell i centrala Oskarshamn

Mitt i centrala Oskarshamn hittar du First Hotel Ett. Från hotellet, som ligger i en gammal simhall, är det kort väg till Oskarshamn station Resecentrum, shopping och aktiviteter. Bor du på hotell i Oskarshamn kan du besöka Döderhultarmuséet för att lära mer om Axel ”Döderhultarn” Peterssons skulpturer och verk, ta svängen inom Sjöfartsmuséet eller ta båten till ön och nationalparken Blå Jungfrun i Kalmarsund. Enligt sägnen är det hit påskkärringarna reser och ön kallas därför för Blåkulla i folkmun. För den äventyrslystne kanske det också passar med ett besök på Äspölaboratioriet norr om Oskarshamn, där man 450 meter under jorden i urberget, kan se hur använt kärnbränsle ska förvaras i framtiden.

Från unika och charmiga First Hotel Ett i Oskarshamn är det nära till det mesta, och tiden som simhall sitter kort sagt i väggarna. Bland annat reser sig ett hopptorn i restaurangen, och i den djupa delen av den gamla simbassängen ligger spa- och relaxavdelningen med bastu och jacuzzi. På hotellet finns även bra konferensmöjligheter med plats för upp till 45 mötesdeltagare. First Hotel i Oskarshamn passar helt enkelt lika bra för affärsresenärer, äventyrslystna turister som för den som har lust att ta en avslappnande weekend med bubbelbad och spa-behandling.

Våra hotell i Oskarshamn

 • deluxe dubbelrum
  TripAdvisor
  Hantverksgatan 17, 572 55 Oskarshamn
  Boka nu!
  First Hotel Ett i Oskarshamn ligger in den gamla simhallen och är numera ett unikt, centralt beläget och toppmodernt hotell med familjär stämning och välkomnande personal. Hotellet med bar och café är beläget i centrala Oskarshamn, ett stenkast från Resecentrum. I hotellet finner du många spår av den forna simhallen vilket ger rummen sin speciella karaktär.

  Både som konferensgäst, affärsresenär eller som turist kan du njuta av den härliga atmosfären som denna byggnad erbjuder. Varför inte koppla av en stund i vår unika relaxavdelning eller ta ett glas vin eller en öl i baren innan du intar vår härliga kvällsmat som ingår i priset (dock ej under sommaren och över julhelgerna, kontakta gärna receptionen för exakta datum).

  För dig som önskar sova svalt kan vi erbjuda luftkonditionerade hotellrum.
tradeDoubler