Hoppa till huvudinnehållet

Receptionist extra vid behov

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Receptionist extra vid behov

Vi söker receptionist inför sommaren 2022 extra vid behov.

Vem är du?

  • Vi söker dig som är genuint intresserad och nyfiken på morgondagens besöksnäring.
  • Du är en driven ansvarstagande person som brinner för service och har en positiv serviceattityd samt ger det lilla extra i din kontakt med människor.
  • Du är hotellets ansikte utåt och bidrar aktivt till en helhetsupplevelse för gästen på First Hotel Statt. 
  • Du är en teamspelare med god samarbetsförmåga och problemlösning.
  • Du är representativ, flexibel, försäljningsinriktad och stresstålig.  
  • Du har goda datakunskaper - vi jobbar i bokningssystemet Rover.

Om jobbet
Receptionen är hotellets hjärta vilket innebär att den som arbetar där fungerar som en ”sambandscentral” för både gäster och personal, samt kommunicerar mellan avdelningar och ser till att saker blir gjorda.

Vi förutsätter att du är en person som är självständig och kan ta egna initiativ om det skulle behövas för att gästen ska få det som förväntas av oss, samt att du kan lätt anpassa dig till nya förändringar.

Flexibilitet och att kunna ställa upp för varandra är något som är viktigt hos oss, samtidigt som det är viktigt för verksamheten för att uppnå resultat.

Arbetet i vår reception innebär bokningar in- och utcheckningar, svara i vår växel, genomföra telefonbokningar med tydlig information, se till att avtalskunder får rätt priser, samt kassaansvar där allt redovisas enligt skattemyndighetens regler.

Att vara uppdaterad på bokningskanaler är av stor vikt samt att ta hand om konferenser. Restaurang- och konferensbokningar ingår också i arbetet.

Ett krav är att du har fyllt 20 år och kan uttrycka dig väl i tal och skrift både på svenska och engelska. Kunskap i ytterligare språk är meriterande. Tjänsten kan ges möjlighet till en tillsvidare anställning. Lön enligt avtal.

Välkommen med din ansökan
Ansökan mailas till: Pernilla.sundelin@firsthotels.se