Hoppa till huvudinnehållet

Singin’ in the Rain

Singin’ in the Rain

Den har ofta benämnts som världens bästa musikalfilm och med nummer som ”Goodmorning” ”Make èm laugh” och titlesången ”Singin´in the rain” är det lätt att förstå varför.

Hösten 2018 sätter Underhållningspatrullen upp den klassiska Singin’ in the Rain på Kristianstad Teater. Den har ofta benämnts som världens bästa musikalfilm och med nummer som ”Goodmorning” ”Make èm laugh” och titlesången ”Singin´in the rain” är det lätt att förstå varför. Ni kommer få följa filmsstjärnan Don Lockwood och hans odrägliga motspelerska Lina när de ska anpassa sig till övergången från stumfilm till talfilm. Kan man göra musikalfilm med en diva som varken kan sjunga eller dansa? Och hur löser man det när personen ifråga är helt omedveten om problemet? Tillsammans med sin bäste vän Cosmo och den unga lovande Cathy lyckas de lösa uppgiften. Längs med vägen bjuds ni på stepp och slapstick, stumfilm och sång, dans, skratt, kärlek och förstås REGN!

Singin´in the rain är en kärleksfull hyllning till tiden då Hollywood gick från stumfilm till ljudfilm. Med humor och oemotståndliga sånger berättas historien om de problem som uppstod. Vi kommer att bjuda er på allt det Singin’ in the rain ”ska” innehålla, i en mix av igenkänning och vår egen tolkning, vilket är vårt signum.

Bokning och boendeperiod

Paketet är bokningsbart i perioden 22 september 2018 - 18 november 2018

Andra bokningsvillkor

  • Kristianstad Teater
    Tivoliparken, Kristianstad
    Kapacitet: 362
    Öppnade: 1906

 

Evenemangspaket bokas på https://www.nojesresor.se/musikal-och-show/singin-in-the-rain/?hotelId=36610

Pris från 945:-