Hoppa till huvudinnehållet

Våra rum

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Boende i Karlstad

Beställ övernattning och boka boende på First Hotel River C i Karlstad, vackert beläget vid Klarälvens strand. Välj mellan våra 49 läckert designade rum av olika typer, så som enkelrum, dubbelrum och sviter. Vi erbjuder rum som uppfyller de flesta behov och vår personal sträcker sig långt för att vistelsen i Karlstad ska bli perfekt. Alla rum är rökfria, har behagliga sängar, utsikt över Klarälven eller kanalen, smart-TV och fri WiFi. Som gäst på First Hotel River C har du konferens- och kongressanläggningen Karlstad CCC som närmsta granne. Parkering finns lättillgängligt vid hotellet. Frukost ingår i priset.

Val av rum och prisexempel

Standard Enkel, från 1 131 SEK

Rummet passar för:
Våra Standard Enkelrum är luftiga och har ett fritt läge med utsikt över kanalen. Rummet passar bra för dig som reser ensam och är utrustat med en 140 cm bred Svanenmärkt säng, Smart TV, hårtork, strykjärn och två olika kuddkvaliteter för skönare sömn. Badrummet är helkaklat och har dusch. Fri WiFi och frukost ingår i priset.

Standard Dubbel, från 1 290 SEK

Rummet passar för:
Våra Standard Dubbelrum är klassiskt inredda och har härlig utsikt över kanalen med sin lummiga trädallé. Här finns två sköna 90 cm breda Svanenmärkta sängar, Smart TV, hårtork, strykjärn och två olika kvaliteter på kuddarna för extra god sömn. Badrummet är helkaklat och har dusch. Fri WiFi och frukost ingår i priset.

Superior Dubbel, från 1 416 SEK

Rummet passar för:
Våra Superior Dubbelrum är klassiskt och skönt designade med utsikt över den vackra Klarälven. Här finns två sköna 90 cm breda Svanenmärkta sängar, Smart TV, hårtork, strykjärn, kaffe/temaskin och två kuddkvaliteter för skönare sömn. Badrummet är helkaklat och har dusch. Våra Superior Dubbelrum är perfekta för dig som vill njuta lite extra både på affärsresan eller privat. Fri WiFi och frukost ingår i priset.

Svit Studio River, från 2 176 SEK

Rummet passar för:
Våra största rum, helt utan insyn, är våra läckra svit Studio River. Här har du fantastisk utsikt över Klarälvens stilla rinnande vatten, Karlstad centrum, omkringliggande bostads- och naturområden samt den vackra gamla stenbron från 1700-talets slut som går över älven. Badrummen är helkaklat och har dusch. I Studio rummen finns även ett pentry och passar därför bra för gäster önskar en längre hotellvistelse. Rummen är designade i läcker retrostil och har två sköna 90 cm bred Svanen märkta sängar, TV, hårtork, strykjärn, kaffe/temaskin och två kuddkvaliteter för skönare sömn. Köket är utrustat med porslin, mikrovågsugn, kokplattor samt kylskåp. I Studio River finns även en anslutningsdörr till ett intilliggande dubbelrum, vilket gör rummet perfekt för större sällskap eller familjer. Fri WiFi och frukost ingår i priset.

Juniorsvit, från 1 796 SEK

Rummet passar för:
Våra Juniorsviter kan uppgraderas till Bröllopssviter. Det säger en hel del. Här har du söderläge med utsikt över kanalen, två sköna 90 cm breda Svanenmärkta sängar och två olika kuddkvaliteter för extra bekvämlighet. I Juniorsviterna finns även Smart TV, hårtork, strykjärn och kaffe/temaskin. Badrummet är helkaklat och har dusch. Fri WiFi och frukost ingår i priset.

Bröllopssvit

Rummet passar för:
Våra Juniorsviter kan uppgraderas till Bröllopssvit. Välj en favorit bland våra Juniorsviter och låt den dekoreras vackert inför er minnesvärda bröllopsnatt. Lyxa till er hotellvistelse så mycket ni vill. Kanske vill ni mötas av färska blommor, kall champagne, exotiskt fruktfat och hemgjorda tryfflar? Valet är ert. Ring oss för priser och offert på vad vi kan erbjuda. Telefon: 054-22 22 20.