Hoppa till huvudinnehållet

Träning & wellness

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Träning, spa & wellness i Karlstad

Vi erbjuder våra övernattande gäster gratis träning på Actic träningscenter i Karlstad. Vi har även gåstavar till utlån för gäster som vill uppleva de vackra omgivningarna runt hotellet och samtidigt få lite motion på köpet.

Hos oss på First Hotel River C betyder Wellness att Må Bra. Så välkommen att Må Bra hos oss - på ditt sätt.

Kom gärna ner till lobbyn för att läsa magasin och sjunka ner i fåtöljerna. I C Restaurang & Bar kan du hitta mycket gott att äta och dricka.

Om Må Bra för dig är förenat med rörelse så rekommenderar vi:

Dag spa:
Vi rekomenderar varmt ett besök på Suzie Pikant Karlstad Day Spa.

Öppetider mån-fredag 10.00-18.00 lördag 09.00-16.00 söndag 12.00-16.00

Powerwalk:
Låna gåstavar i receptionen och ge dig ut på en härlig promenad i den vackra omgivningen. Längs älven finns fina promenadstråk med parkområden och hela 5 broar som tar dig över till andra sidan - och tillbaka till oss. Perfekt för en skön promenad.

Löparrunda:
Uppfriskande rundor startar direkt utanför hotellet. I receptionen får du tips på sköna rundor. Och promenadstråken längs älven med alla broar gör det enkelt att anpassa passet efter lust och tid.

Actic:
På First Hotel River C samarbetar vi med Actic träningscenter. Detta innebär att du som gäst på hotellet har fri tillgång till deras anläggning. Gymmet ligger bara ett par kvarter bort, så lämna bilen på parkeringen och ta en kort promenad för att få träna.

Sundsta badhus:
Nyrenoverade Sundsta badhus är värt ett besök för familjen, träningen eller varför inte njuta en stund i deras relaxavdelning. Relaxavdelning är en rogivande oas där du kan njuta, koppla av och umgås.

Här bjuds du på en badupplevelse utöver det vanliga: njut av citrus- och lavendeldofterna i aufgussbastun, koppla av på hamamrummets jättesten i marmor som är uppvärmd till 40-45 grader eller svettas i ångbastun.

Sundsta badhus ligger bara två kilometer bort så lämna bilen på parkeringen och ta en promenad över stenbron för att se lite av Karlstad historia på vägen.