Hoppa till huvudinnehållet

Våra rum

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender

Rum 1

Lägg till rum

Boende i Karlshamn

Beställ övernattning på First Hotel Carlshamn i centrala Karlshamn och välj mellan 99 bekväma rum. På First Hotel Carlshamn kan du välja mellan olika typer rum så som enkelrum, dubbelrum och sviter med jacuzzi. Vi erbjuder rum som uppfyller de flesta behov och vår personal sträcker sig långt för att vistelsen i centrala Karlshamn ska bli perfekt. Alla rum är rökfria, har sköna sängar och erbjuder fri WiFi. Badrummen har badkar eller dusch. Många av rummen har havsutiskt. Som gäst på First Hotel Carlshamn har du tillgång till relaxavdelning med bastu, träningsrum, bar och restaurang. Frukost ingår i priset.

Val av rum och prisexempel

Standard Enkel, från 960 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 20 m²
Från 20 m² stort rum med 160 cm bred säng.
standard enkelrum

Standard Dubbel, från 1 056 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 22 m²
Från 22 m² stort rum med 2x 105 cm sängar som går att ställa isär.
standard dubbelrum

Superior Dubbel, från 1 152 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 24 m²
Från 24 m² stort rum med 2x 105 cm breda sängar. Vattenkokare för kaffe/te samt morgonrock. Två av våra Superiorrum har balkong med utsikt över havet, fyra av rummen har badkar.
superior dubbelrum

Deluxe Dubbel, från 2 016 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 37 m²
Från 37 m² stort rum med fåtölj och soffa. 160 cm bred dubbelsäng. Möjlighet att sätta in två extra sängar.
deluxe rum

Svit, från 2 592 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 55 m²
Våra rymliga 43-55 m² stora sviter är inredda med olika typer utav sängar, antingen 2x 105 cm sängar eller en 160-180 cm bred säng. Vardagsrummet är inrett med matsalsgrupp och soffgrupp. Övriga bekvämligheter omfattar badrum med jacuzzi. Två av våra sviter har utsikt över havet.
svit

First SmartBed Twin

Rummet passar för:
Våra rymliga och lugna SmartBed-rum är inredda med fjädersäng där madrassens fasthet kan justeras. Rummen har två separata sängar (2x90 cm) och passar perfekt för dig som vill ha en extra skön sömnupplevelse. När du bor i ett SmartBed-rum får du också ett personligt sovkit som innehåller både ögonmask och öronproppar.
tradeDoubler