Hoppa till huvudinnehållet

Våra rum

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Boende i Karlshamn

Boka boende på First Hotel Carlshamn i centrala Karlshamn och välj mellan 99 bekväma rum. På First Hotel Carlshamn kan du välja mellan olika typer rum så som enkelrum, dubbelrum och sviter med jacuzzi.

Vi erbjuder rum som uppfyller de flesta behov och vår personal sträcker sig långt för att vistelsen i centrala Karlshamn ska bli perfekt. Alla rum är rökfria, har sköna sängar och erbjuder fri WiFi. Badrummen renoverades 2016 och har badkar eller dusch. Våra rum har utsikt åt alla väderstreck så utsikt finns både mot havet samt mot Karlshamns stadskärna.

Som gäst på First Hotel Carlshamn har du tillgång till relaxavdelning med bastu, ett mindre motionsrum, bar och restaurang. Frukost ingår i priset.

Under vecka 29, 17-22/7 så äger det årliga evenemanget Östersjöfestivalen rum. Det är musik- och gatufestival som pågår på Karlshamns gator och torg.  Med en boking under festivalperioden så hamnar ni mitt i festivalvimlet, vilket gör att det är svårt för hotellet att garanatera några tysta rum.

De centrala delarna utav Karlshamn stängs av för biltrafik så därför kan vi inte heller garantera att det finns parkering i anslutning till hotellet, eller möjligheter för av- och påstigning.
Det finns gott om parkeringsmöjligheter i stadens utkanter.

Besök gärna http://www.ostersjofestivalen.se/ för mer information.

Val av rum och prisexempel

Standard Enkel, från 1 044 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 20 m²
Från 20 m² stort rum med 160 cm bred säng.
Book
First Hotel Carlshamn Karlshamnstandard enkelrumstandard enkelrum

Standard Dubbel, från 1 139 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 22 m²
Från 22 m² stort rum med 2x 105 cm sängar som går att ställa isär.
Book
First Hotel Carlshamn KarlshamnstandardrumFirst Hotel Carlshamn Karlshamn

Superior Dubbel, från 1 234 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 24 m²
Från 24 m² stort rum med 2x 105 cm breda sängar. Vattenkokare för kaffe/te samt morgonrock. Två av våra Superiorrum har balkong med utsikt över havet, fyra av rummen har badkar.

Deluxe Dubbel, från 1 994 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 37 m²
Från 37 m² stort rum med fåtölj och soffa. 160 cm bred dubbelsäng. Möjlighet att sätta in två extra sängar.
Book
First Hotel Carlshamn KarlshamnFirst Hotel Carlshamn Karlshamn

Svit, från 2 564 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 55 m²
Våra rymliga 43-55 m² stora sviter är inredda med olika typer utav sängar, antingen 2x 105 cm sängar eller en 160-180 cm bred säng. Vardagsrummet är inrett med matsalsgrupp och soffgrupp. Övriga bekvämligheter omfattar badrum med jacuzzi. Två av våra sviter har utsikt över havet.
Book
svitFirst Hotel Carlshamn KarlshamnFirst Hotel Carlshamn KarlshamnFirst Hotel Carlshamn Karlshamnboblebad

First SmartBed Twin

Rummet passar för:
Våra rymliga och lugna SmartBed-rum är inredda med fjädersäng där madrassens fasthet kan justeras. Rummen har två separata sängar (2x90 cm) och passar perfekt för dig som vill ha en extra skön sömnupplevelse. När du bor i ett SmartBed-rum får du också ett personligt sovkit som innehåller både ögonmask och öronproppar.