Hoppa till huvudinnehållet

Sommarteater - Sanningens Ögonblick

Sommarteater - Sanningens Ögonblick

First Hotel Carlshamn erbjuder i samarbete med Teatersmedjan ett teaterpaket med det lilla extra! Det utlovas Äventyr, Spänning & Romantik!

Sedan 1989 har Teatersmedjan haft som tradition att spela sommarteater på den gamla befästningsön Kastellet i Karlshamns inre skärgård, 

Föreställningen spelas under bar himmel och spel-glädjen hos ensemblen räcker åt hela publiken. 

I detta paket har vi inkluderat följande:
* Boende i vald kategori
* Biljetter till föreställningen - Sanningens ögonblick
* Frukost
Sommaren 2018 ger Teatersmedjan Sanningens Ögonblick – en familjeföreställning fylld av äventyr, spänning och romantik.
Det är svenskt 1930-tal, och i den svenska småstadens folkmyller kämpar gott mot ont. Där blandar sig pionjärer inom svensk underrättelsetjänst med upptäcktsresande på villovägar och där ställs hjältemodiga ungdomar mot en begynnande svensk nationalsocialism. Kärlek, förvecklingar och fantastiska äventyr utgör den väv av händelser som stadens barn och vuxna både skapar och upplever, den där minnesvärda sommaren 1936.

 

BRA ATT VETA
PUBLIKEN
2018 års sommarteater är en familjeföreställning med rekommenderad lägsta ålder på 5 år då det kan förekomma en del läskiga scener. Som publik uppmanar vi er att ta ansvar för att inte störa upplevelsen för er medpublik genom exempelvis påslagna mobiltelefoner, paraplyer eller liknande.

ANNAT PRAKTISKT
– Föreställningen spelas utomhus utan tak över läktare eller scen. Tänk på att vissa kvällar kan bli kyliga så ta gärna med en extra tröja, speciellt till barnen.
– Föreställningens längd uppskattas bli 2 h och 30 min inklusive en paus på 20 min. Pjäsen är uppdelad i två akter med en paus mellan.
– Publikbåten avgår 18.15 från Östra Piren vid Blekinge Tekniska Högskola.
– Publiken kommer iland med publikbåtarna mellan 21.20 och 22.10.
– Servering av fikabröd, varm korv, varm och kall dryck och godis finns på ön. Det går bra att betala med kontant, kort eller swish.
– Publikplatserna på Kastellet är onumrerade. Ta gärna med en bilkudde till dina små barn.
– Det är inte tillåtet att åka ut till ön med egen båt. All publik måste läsa in sin biljett på piren innan föreställning samt medfölja publikbåtarna ut till Kastellet.

Bokning och boendeperiod

Detta erbjudande går att boka med start 29/6 och på aktuella speldagar

Andra bokningsvillkor

Kan ej kombineras med andra rabatter

Pris från 825:- per person