Hoppa till huvudinnehållet

Karlshamn

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender

Hotell i Karlshamn nära skärgården

First Hotels har ett hotell i Karlshamn, First Hotel Carlshamn. Hotellet ligger vid Mieån som rinner ut i hamnen och vidare ut i Östersjön. Hotellet erbjuder sviter med jacuzzi och flera av hotellets rum har utsikt över vattnet. Ett par steg från hotellet ligger Karlshamns brygga och skärgårdsterminalen med båtar som trafikerar Tjärö, Tärnö, Kastellet och andra populära öar i skärgården.

Är du i Karlshamn med barn är både Kreativum och Blekinge Exotiska Värld perfekt för att spendera en heldag. Kreativum är ett Science Center för nyfikna med över 150 upptäckarstationer. I Blekinge Exotiska Värld finns små söta apor, fågelspindlar, kungskobror, egyptiska landsköldpaddor och många fler djur att se. Från First Hotel i Karlshamn tar det bara ett par minuter bil till både Kreativum och Blekinge Exotiska Värld.

Våra hotell i Karlshamn

 • fasad mot vattnet
  TripAdvisor
  Varvsgatan 1, 374 35 Karlshamn
  Boka nu!
  First Hotel Carlshamn ligger vackert beläget vid gästhamnen i centrala Karlshamn. Hotellet är en mötesplats för konferens-, affärsresande och för dig som reser privat. Det är nära till shopping, sevärdheter, golfbanor, strandpromenad, skärgårdsbåtar, bad och natur. Karlshamn - Karl X Gustavs stad, den lilla staden med den djupa hamnen. Den nästan 350 år gamla trähusstaden med de vackra bakgårdarna.

  First Hotel Carlshamn har 99 trivsamma hotellrum samt en konferenskapacitet för 100 personer. Många utav våra rum har utsikt mot havet och våra sviter är utrustade med bubbelbad. Framför hotellets huvudentré finns en mindre parkering där vi erbjuder kostandsfri parkering i mån av plats. Det går ej att förboka.

  Vi vill önska dig hjärtligt välkomna till Karlshamn och First Hotel Carlshamn.
  Vi lovar att göra vårt bästa för att din vistelse skall bli trevlig och minnesvärd.
tradeDoubler