Hoppa till huvudinnehållet

Karlshamn

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Hotell i Karlshamn nära skärgården

First Hotels har ett hotell i Karlshamn, First Hotel Carlshamn. Hotellet ligger vid Mieån som rinner ut i hamnen och vidare ut i Östersjön. Hotellet erbjuder sviter med jacuzzi och flera av hotellets rum har utsikt över vattnet. Ett par steg från hotellet ligger Karlshamns brygga och skärgårdsterminalen med båtar som trafikerar Tjärö, Tärnö, Kastellet och andra populära öar i skärgården.

Är du i Karlshamn med barn är både Kreativum och Blekinge Exotiska Värld perfekt för att spendera en heldag. Kreativum är ett Science Center för nyfikna med över 150 upptäckarstationer. I Blekinge Exotiska Värld finns små söta apor, fågelspindlar, kungskobror, egyptiska landsköldpaddor och många fler djur att se. Från First Hotel i Karlshamn tar det bara ett par minuter bil till både Kreativum och Blekinge Exotiska Värld.

Våra hotell i Karlshamn

  • fasad mot vattnet
    Varvsgatan 1, 374 35 Karlshamn
    Boka nu!
    First Hotel Carlshamn ligger centralt vid gästhamnen i Karlshamn. Med sina 99 bekväma rum, flera med utsikt över vattnet, och konferenslokaler för upp till 100 personer är hotellet perfekt för konferenser, möten, events, aktiva långhelger och avslappnande dagar oavsett årstid. Parkering finns på hotellet och är gratis i mån av plats.

    Gör dig redo för en aktiv dag med vår läckra frukostbuffé och ha hotellet som naturlig utgångspunkt för att utforska saker att göra i Karlshamn med omnejd. Nära...