Hoppa till huvudinnehållet

Våra rum

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender

Rum 1

Lägg till rum

Boende i Helsingborg

Boka en vistelse på First Hotel Kärnan. Hotellet ligger centralt beläget i Helsingborg och har 51 charmiga rum inklusive enkelrum, dubbelrum, sviter samt två utmärkta Grand Suites med bubbelbadkar. Alla rum är rökfria och innehåller bekväma sängar, kabel-TV och gratis WiFi. Gästerna har också tillgång till vår populära Library Bar och en vacker innergård. Det finns också parkering under mark. Frukost ingår i priset

Val av rum och prisexempel

First SmartBed Twin

Rummet passar för:
Våra rymliga och lugna SmartBed-rum är inredda med fjädersäng där madrassens fasthet kan justeras. Rummen har två separata sängar (2x90 cm) och passar perfekt för dig som vill ha en extra skön sömnupplevelse. När du bor i ett SmartBed-rum får du också ett personligt sovkit som innehåller både ögonmask och öronproppar.
Sängar och kapacitet
Två separata sängar (2x90 cm).

Juniorsvit, från 864 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 30-35 m²
Våra Juniorsviter har ett sovrum och är perfekta för familjen, eller om man önskar lite extra plats och lyx. Här finns antingen en Grandlit säng som är 160 cm eller två 90 cm sängar, samt ett vardagsrum med bäddsoffa för två personer. Rummen är mellan 30-35 m² och alla har trådlöst internet, TV, soffa samt fåtöljer, skrivbord samt badrum med dusch eller badkar.
Sängar och kapacitet
Antingen en Grandlit säng som är 160 cm eller två 90 cm sängar, samt ett vardagsrum med bäddsoffa för två personer.
standard dubbelrum

Standard Twin, från 840 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 15-24 m²
Våra Standard Twin-rum varierar i storlek och inredning, men alla har två 90 cm sängar som går att dra isär. Rummen är mellan 15-24 m² och alla har trådlöst internet, TV, fåtölj, skrivbord samt badrum med dusch eller badkar.
Sängar och kapacitet
Två 90 cm sängar som går att dra isär.
standard dubbelrum

Standard Dubbel, från 864 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 14-18 m²
Våra Standard Dubbelrum varierar i storlek och inredning och har en Grandlit säng med en storlek som varierar mellan 140-160 cm. Rummen är mellan 14-18 m² och alla har trådlöst internet, TV, fåtölj, skrivbord samt badrum med dusch.
Sängar och kapacitet
Grandlit säng med en storlek som varierar mellan 140-160 cm.
standard dubbelrum

Standard Enkel, från 720 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 12-18 m²
Våra Standard Enkelrum är mellan 12-18 m² stora, och ser olika ut både till storlek och inredning. Rummen är inredda med en 105 eller 120 cm bred säng, har trådlöst internet, TV, fåtölj, skrivbord samt badrum med dusch alternativt badkar.
Sängar och kapacitet
En 105 eller 120 cm bred säng.
standard enkelrum
tradeDoubler