Hoppa till huvudinnehållet

Helsingborg

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Hotell i Helsingborg

Kommer du med tåg och ska bo på hotell i Helsingborg så ligger First Hotel Kärnan perfekt till. Hotellet ligger i centrala Helsingborg, mitt emot Knutpunkten, Helsingborgs centralstation där även stads- och regionbussar och Danmarksfärjorna till Helsingör avgår. Ett populärt fritidsnöje är att ”tura” med båtarna Helsingborg – Helsingör, dvs åka fram och tillbaka över sundet, äta gott i restaurangen och kanske shoppa lite på båten.

Andra populära aktiviteter och sevärdheter i Helsingborg är vackra Sofiero Slott med sina trädgårdar, den exotiska inomhusdjurparken Tropikariet och det medeltida tornet Kärnan som uppfördes under början av 1300-talet. Tornet är en populär utsiktspunkt över Helsingborg och är vädret på ens sida ser man över till Danmark härifrån. Bor du på First Hotel i Helsingborg har du nära till det mesta av stadens upplevelser.

Våra hotell i Helsingborg

  • Järnvägsgatan 17, 252 24 Helsingborg
    Boka nu!
    First Hotel Kärnan är ett gammalt anrikt och charmigt hotell i hjärtat av centrala Helsingborg. Mittemot hotellet finner du Helsingborgs centralstation, Knutpunkten. Härifrån går förutom buss och tåg, även färjorna till Helsingör i Danmark. Vi erbjuder 51 personligt designade rum som alla är olika i storlek och form. I hotellets lobby finner du vår trevliga biblioteksbar, det perfekta stället att koppla av med en drink och något gott att äta från vår barmeny. På First Hotel Kärnan ingår alltid vår härliga frukostbuffé till alla våra gäster, stora som små. De dagar solen tittar fram kan du njuta frukosten på vår fantastiska innergård. Hotellet förfogar även över ett antal parkeringsplatser i ett närliggande garage. Parkeringsplats måste förbokas.

tradeDoubler