Hoppa till huvudinnehållet

Helsingborg

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Hotell i Helsingborg

Kommer du med tåg och ska bo på hotell i Helsingborg så ligger First Hotel Kärnan perfekt till. Hotellet ligger i centrala Helsingborg, mitt emot Knutpunkten, Helsingborgs centralstation där även stads- och regionbussar och Danmarksfärjorna till Helsingör avgår. Ett populärt fritidsnöje är att ”tura” med båtarna Helsingborg – Helsingör, dvs åka fram och tillbaka över sundet, äta gott i restaurangen och kanske shoppa lite på båten.

Andra populära aktiviteter och sevärdheter i Helsingborg är vackra Sofiero Slott med sina trädgårdar, den exotiska inomhusdjurparken Tropikariet och det medeltida tornet Kärnan som uppfördes under början av 1300-talet. Tornet är en populär utsiktspunkt över Helsingborg och är vädret på ens sida ser man över till Danmark härifrån. Bor du på First Hotel i Helsingborg har du nära till det mesta av stadens upplevelser.

Våra hotell i Helsingborg

  • Järnvägsgatan 17, 252 24 Helsingborg
    Boka nu!
    First Hotel Kärnan är ett charmigt hotell som ligger i centrala Helsingborg. Den spektakulära byggnaden uppfördes 1899 och var ursprungligen en flickskola. Både centralstationen ”Knutpunkten” och ForSeas färjor till danska Helsingör ligger i närheten av hotellet, vilket gör det till en perfekt bas för dagsutflykter.

    Varva ner i hotellets biblioteksbar med en drink och lite tilltugg efter en hektisk dag full av sightseeing, shopping och aktiviteter. Soliga dagar kan du njuta frukosten på vår vackra innergård. Varmt välkommen till First Hotel Kärnan.