Hoppa till huvudinnehållet

Helsingborg

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender

Hotell i Helsingborg

Kommer du med tåg och ska bo på hotell i Helsingborg så ligger First Hotel Kärnan perfekt till. Hotellet ligger i centrala Helsingborg, mitt emot Knutpunkten, Helsingborgs centralstation där även stads- och regionbussar och Danmarksfärjorna till Helsingör avgår. Ett populärt fritidsnöje är att ”tura” med båtarna Helsingborg – Helsingör, dvs åka fram och tillbaka över sundet, äta gott i restaurangen och kanske shoppa lite på båten.

Andra populära aktiviteter och sevärdheter i Helsingborg är vackra Sofiero Slott med sina trädgårdar, den exotiska inomhusdjurparken Tropikariet och det medeltida tornet Kärnan som uppfördes under början av 1300-talet. Tornet är en populär utsiktspunkt över Helsingborg och är vädret på ens sida ser man över till Danmark härifrån. Bor du på First Hotel i Helsingborg har du nära till det mesta av stadens upplevelser.

Våra hotell i Helsingborg

  • TripAdvisor
    Järnvägsgatan 17, 252 24 Helsingborg
    Boka nu!
    First Hotel Kärnan är ett charmigt hotell med ett mycket centralt läge i Helsingborg. Mittemot hotellet ligger Helsingborgs centralstation "Knutpunkten" och Scandlines färjor till Helsingör. First Hotel Kärnan erbjuder 51 individuellt inredda rum, alla med sin egen karaktär. Hotellbaren Library Bar är det perfekta stället att koppla av på med en drink eller en omgång dart. Om solen tittar fram kan du också njuta av din frukost i vår vackra innergård. Vi erbjuder central parkering i ett närliggande parkeringsgarage. Parkering måste förbokas.
tradeDoubler