Hoppa till huvudinnehållet

Helsingborg

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Hotell i Helsingborg

Kommer du med tåg och ska bo på hotell i Helsingborg så ligger First Hotel Kärnan perfekt till. Hotellet ligger i centrala Helsingborg, mitt emot Knutpunkten, Helsingborgs centralstation där även stads- och regionbussar och Danmarksfärjorna till Helsingör avgår. Ett populärt fritidsnöje är att ”tura” med båtarna Helsingborg – Helsingör, dvs åka fram och tillbaka över sundet, äta gott i restaurangen och kanske shoppa lite på båten.

Andra populära aktiviteter och sevärdheter i Helsingborg är vackra Sofiero Slott med sina trädgårdar, den exotiska inomhusdjurparken Tropikariet och det medeltida tornet Kärnan som uppfördes under början av 1300-talet. Tornet är en populär utsiktspunkt över Helsingborg och är vädret på ens sida ser man över till Danmark härifrån. Bor du på First Hotel i Helsingborg har du nära till det mesta av stadens upplevelser.

Våra hotell i Helsingborg

  • Järnvägsgatan 17, 252 24 Helsingborg
    Boka nu!
    First Hotel Kärnan är ett charmigt hotell som ligger i centrala Helsingborg. Den spektakulära byggnaden uppfördes 1899 och var ursprungligen en flickskola. Både centralstationen ”Knutpunkten” och ForSeas färjor till danska Helsingör ligger i närheten av hotellet, vilket gör det till en perfekt bas för dagsutflykter.

    Varva ner i hotellets biblioteksbar med en drink och lite tilltugg efter en hektisk dag full av sightseeing, shopping och aktiviteter. Soliga dagar kan du njuta frukosten på vår...