Hoppa till huvudinnehållet

Våra rum

Boka boende

Rum 1

Lägg till rum

Våra rum

Beställ övernattning på First Hotel Stadt i Härnösand och välj mellan 95 ljusa och luftiga rum. På First Hotel Stadt vid hamnen i Härnösand kan du välja mellan olika typer rum som enkelrum, dubbelrum, familjerum och svit. Vi erbjuder rum som uppfyller de flesta behov och vår personal sträcker sig långt för att vistelsen vid hamnen skall bli perfekt. Alla rum är rökfria har behagliga sängar, fri WiFi och badrum med dusch eller badkar. Som gäst på First Hotel Stadt har du nära tillgång till naturupplevelser med skidbackarna rätt runt hörnet. Frukost ingår i priset.

Val av rum och prisexempel

Standard Enkel, från 836 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 18m²
Från 18 m². 105 cm bred säng.

Standard Dubbel, från 884 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 22 m²
Från 22 m². 2x 105 cm breda sängar.

Superior Familje, från 1 220 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 30m²
Från 30 m². 2x 105 cm breda sängar. Våra rymliga superiorrum är försedda med två sängar och sängbredden är 105 cm och lämpar sig för de som önskar ett lite större dubbelrum. Njut av lite extra yta i dessa luftiga rum.

Junior Suites, från 1 412 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 30m²
Från 30 m². 2x 105 cm breda sängar. Juniorsviten har dessutom en egen balkong där ni kan sitta och njuta kvällarna.

First SmartBed Dubbel, från 980 SEK

Rummet passar för:
Våra rymliga och lugna SmartBed-rum är inredda med fjädersäng där madrassens fasthet kan justeras. Rummen har en king-size säng (180 cm) och passar perfekt för dig som vill ha en extra skön sömnupplevelse. När du bor i ett SmartBed-rum får du också ett personligt sovkit som innehåller både ögonmask och öronproppar.
tradeDoubler