Hoppa till huvudinnehållet

Våra rum

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Boende i Säve

27 Rummen på First Hotel Nolvik är moderna med ljusa interiörer och bekväma sängar som ger en god natts sömn. Vi vill erbjuda dig en välkomnande miljö och en flexibel vistelse i ett modernt rum, utrustat med den senaste tekniken.

Alla rum är utrustade med luftkonditionering, skrivbord, stol, badrum, dusch, platt-TV, hårtork, värme, parkettgolv och kabelkanaler.

Val av rum och prisexempel

Standard Enkel

Rummet passar för:
Storlek: 20 m²
Luftigt och ljust 20 m² stort rum med parkettgolv, luftkonditionering, plattskärms-TV med kabelkanaler, skrivbord, stol, hårtork och garderob. Badrum med värmeslingor och dusch.
Sängar och kapacitet
En 120 cm bred enkelsäng.
enkelrum

Standard Dubbel

Rummet passar för:
Storlek: 25 m²
Luftigt och ljust 25 m² stort rum med parkettgolv, luftkonditionering, plattskärms-TV med kabelkanaler, skrivbord, stol, hårtork och garderob. Badrum med värmeslingor och dusch.
Sängar och kapacitet
En 160 eller 180 cm bred dubbelsäng.
dubbelrum

Standard Familj

Rummet passar för:
Storlek: 20 m²
Ljust 20 m² stort familjerum med heltäckningsmatta, plattskärms-TV, skrivbord, stol, hårtork och garderob. Badrum med värmeslingor och dusch.
Sängar och kapacitet
Två 90 cm breda våningssängar.
standard familjerum

Juniorsvit

Rummet passar för:
Storlek: 40 m²
Två anslutande rum på 40 m² med luftkonditionering, en 3-bäddsoffa, platt-TV, soffbord, garderob, skrivbord och stol. Här hittar du två badrum med dusch och hårtork.
junior svit
tradeDoubler