Hoppa till huvudinnehållet

Receptionist 100 % i Göteborg

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Receptionist 100 % i Göteborg

Vill du ta dig an nya utmaningar på en arbetsplats där glädje, omtanke och påhittighet står i fokus? Då är du rätt person för oss!

Vem är du?
Till First Hotel G i Göteborg söker vi dig som är en stjärna på service och bemötande, har en positiv inställning och är lösningsorienterad. Du gillar ett högt tempo, är organiserad, tar egna initiativ och har lätt att prioritera i utmanande situationer.

Arbetsuppgifter & erfarenhet
Du kommer främst att arbeta med sedvanliga receptionsuppgifter såsom in- och utcheckning, betalningar, rumsbokning, telefon- och mailförfrågningar mm. Du är ofta våra gästers första kontakt med hotellet och på många sätt en spindel i nätet.

Tidigare erfarenhet från arbete inom hotell är meriterande. Du skall även kunna formulera dig mycket väl i tal och skrift, både på svenska och engelska.

Vem vi är
Vi erbjuder en fantastisk arbetsplats mitt på Centralstationen i hjärtat av Göteborg. Vi är ett härligt gäng på ca 50 medarbetare där ett flertal har arbetat över 15 år, vilket borgar för trivsel. Vi tycker om att ha roligt och ordet omtanke betyder mycket för oss. Du har även en rad förmåner som rabatt på boende & restauranger inom First Hotels. Naturligtvis har vi kollektivavtal och friskvårdsbidrag.

Om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% och innefattar både dag- och kvällstid samt helgarbete. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Sök nu
Låter detta som något för dig? Vänta då inte med att skicka in din ansökan per mail till melanie.gabuten@firsthotels.se.

Vi ser fram emot att höra från dig!