Hoppa till huvudinnehållet

Göteborg

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender

Rum 1

Lägg till rum

Hotell & sevärdheter i Göteborg

First Hotels har två hotell i Göteborg; centrala First Hotel G som ligger på Göteborgs Centralstation samt First Hotel Kviberg Park i multisportarenan Prioritet Serneke Arena i Kviberg. Sveriges näst största stad är internationellt känd för sitt innovativa kök, konserter, nattliv och festivaler. Här kan du besöka sevärdheter som Liseber, Universeum och Botaniska Trädgården, shoppa på Avenyn och uppleva både sportevenemang och konserter på arenorna Scandinavium och Ullevi. Ett perfekt resmål för både den festsugne och för barnfamiljen helt enkelt.

Våra hotell i Göteborg

 • Fasad
  TripAdvisor
  Nils Ericsonsplatsen 4, 411 03 Göteborg
  First Hotel G har ett förstklassigt läge ovanför Göteborgs Centralstation. Med 300 smakfullt inredda och komfortabla rum är det ett av Göteborgs största och modernaste hotell. Som vår gäst får du fri tillgång till vår relaxavdelning med välutrustat gym samt bastu med trevlig utsikt över tågen och folkmyllret på perrongen. Flygbuss, tåg och kommunikationer ligger direkt utanför dörren vilket gör det enkelt och bekvämt att ta sig hit. Kommer man med bil finns det parkering i P-hus Nordstan kort gångväg från hotellet. Biljetter går att köpa på hotellet till förmånligt pris.
 • Deluxe-rum
  TripAdvisor
  Krutvägen 2, 415 28 Göteborg
  First Hotel Kviberg Park är ett modernt, sportinriktat hotell som ligger i anslutning till Göteborgs nya multisporthall Prioritet Serneke Arena, före detta Göteborgs Nya Arena. Här finns plats för inomhussporter som fotboll, beach vollyboll och basket samt gym, spa och en unik skidanläggning med tre spår. Hotellet ligger bara tio minuter från Göteborgs centrum och har 121 rum och 355 bäddar i fem olika rumskategorier. First Hotel Kviberg Park passar perfekt för såväl affärsresenärer som idrottslag. Hotellet har även restaurang, bar och sju toppmoderna konferensrum.

Sevärdheter i Göteborg

tradeDoubler