Hoppa till huvudinnehållet

Våra rum

Boka boende

Rum 1

Lägg till rum

Boende i Enköping

Beställ övernattning på First Hotel Park Astoria i Enköping och välj mellan 134 bekväma rum. På First Hotel Park Astoria i centrum kan du välja mellan olika typer rum så som enkelrum och dubbelrum. Vi erbjuder rum som uppfyller de flesta behov och vår personal sträcker sig långt för att vistelsen i centrum skall bli perfekt. Alla rum är rökfria, har sköna sängar, fri WiFi och badrum med badkar eller dusch. Flera av rummen har härlig utsikt över Afzeliusparken. Som gäst på First Hotel Park Astoria har du tillgång till badbassäng, Fish Spa, bastu, bar och restaurang. Frukost ingår i priset.

Val av rum och prisexempel

First SmartBed Twin, från 1 056 SEK

Rummet passar för:
Våra rymliga och lugna SmartBed-rum är inredda med fjädersäng där madrassens fasthet kan justeras. Rummen har två separata sängar (2x90 cm) och passar perfekt för dig som vill ha en extra skön sömnupplevelse. När du bor i ett SmartBed-rum får du också ett personligt sovkit som innehåller både ögonmask och öronproppar.
Sängar och kapacitet
Två separata sängar (2x90 cm).

Superior Dubbel, från 1 152 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 23 m²
Våra Superior Dubbelrum är perfekt för dig som önskar mer rymlighet. Rummen är 23 m² med 160 cm bred säng och en bäddsoffa. Här får det plats maximalt fyra personer. Badrum med dusch.
Sängar och kapacitet
En 160 cm bred säng och en bäddsoffa.

Standard Familjerum, från 960 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 15 m²
Våra Standard Familjerum är från 15 m² stora. Rummen finns med antingen två 105 cm breda enkelsängar plus en bäddsoffa, eller med en 180 cm bred dubbelsäng plus bäddsoffa.
Sängar och kapacitet
Antingen två 105 cm breda enkelsängar plus en bäddsoffa, eller en 180 cm bred dubbelsäng plus bäddsoffa.

Standard Dubbel, från 960 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 9 m²
Våra Standard Dubbelrum är från 11 m² stora och finns med antingen två 90 cm breda enkelsängar eller en 180 cm bred dubbelsäng. Badrum med dusch.
Sängar och kapacitet
Antingen två 90 cm breda enkelsängar eller en 180 cm bred dubbelsäng.

Standard Enkel, från 768 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 9 m²
Våra Standard Enkelrum är från 9 m² stora och utrustade med en 105 cm bred enkelsäng. Badrum med dusch.
Sängar och kapacitet
En 105 cm bred enkelsäng.
tradeDoubler