Hoppa till huvudinnehållet

Våra rum

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender

Rum 1

Lägg till rum

Boende i Borlänge

Boka boende och beställ övernattning på First Hotel Brage i Borlänge, och välj mellan 92 bekväma rum. På First Hotel Brage i centrala Borlänge kan du välja mellan olika typer rum så som enkelrum, dubbelrum, familjerum och sviter. Vi erbjuder rum som uppfyller de flesta behov och vår personal sträcker sig långt för att vistelsen i Borlänge skall bli perfekt. Alla rum är rökfria, har sköna sängar, erbjuder fri WiFi och badrum med badkar eller dusch. Som gäst på First Hotel Brage har du tillgång till takvåning och bastu med fantastisk utsikt, bar och en av Borlänges populäraste restauranger. Från hotellet är det nära till skidbackar och härliga naturupplevelser. Frukost ingår i priset.

Under 2018 kommer vi renovera hotellet. Den stora förändringen tar start i april, men vi har smygstartat med ett av rummen redan nu. Under dagtid kan det förekomma störande ljud, men vi lovar att du sover lika gott som alltid hos oss. Vi gläder oss att snart kunna presentera Borlänges finaste hotell.

Val av rum och prisexempel

First SmartBed Dubbel, från 965 SEK

Rummet passar för:
Våra rymliga och lugna SmartBed-rum är inredda med fjädersäng där madrassens fasthet kan justeras. Rummen har två 90 cm sängar och passar perfekt för dig som vill ha en extra skön sömnupplevelse. När du bor i ett SmartBed-rum får du också ett personligt sovkit som innehåller både ögonmask och öronproppar.
Sängar och kapacitet
Två 90 cm sängar.

Juniorsvit, från 1 634 SEK

Rummet passar för:
Våra stora och bekväma Juniorsviter har två rum, ett sov- och ett vardagsrum. Sovrummet har en 2*105 cm bred säng. Vardagsrummet har en soffa som går att bädda ut för två personer. I vardagsrummet finns även matbord med plats för fyra personer samt vattenkokare och kylskåp. De rymliga badrummen är utrustade med antingen badkar eller dusch. Våra Juniorsviter passar perfekt både för familjer och mer informella och privata affärsmöten.
Sängar och kapacitet
Sovrum med 2*105 cm bred säng. Vardagsrummet har en soffa som går att bädda ut för två personer.
juniorsvit

Superior Familjerum, från 1 349 SEK

Rummet passar för:
Våra stora luftiga Superior Familjerum passar bra för stora familjer. I detta rum kan ni bo upp till sex personer. Rummen består av två rum med en connectingdörr. I det ena rummet finns det en våningsäng för två personer, i det andra rummet finns det två bekväma 140 cm sängar. Rummen har två badrum varav ett har dusch. Rummen har trägolv, fåtölj/soffa, skrivbord, TV, radio, telefon, hårtork och gratis WiFi.
Sängar och kapacitet
I det ena rummet finns det en våningsäng för två personer, i det andra rummet finns det två bekväma 140 cm sängar.
Superior dubbelrum

Superior Dubbel, från 1 064 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 15 m²
Våra luftiga Superior Dubbelrum på femte våningen är från 15 m² och inredda med 2 st 90 cm eller 2 st 120 cm stora sköna sängar. Rummen har trägolv, fåtölj/soffa, skrivbord, TV, radio, telefon, hårtork och gratis WiFi. Dessutom har dessa rum även vattenkokare för kaffe/te och är utrustande med ett mindre kylskåp. Vissa av rummen har morgonrock och badtofflor. Badrummen har dusch.
Sängar och kapacitet
2 st 90 cm eller 2 st 120 cm stora sköna sängar.
Superior dubbelrum

Standard Familjerum, från 874 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 17 m²
Våra Standard Familjerum passar bra för er som reser upp till fyra personer. Rummen är från 17 m² och är inredda med 140 cm stor säng och en utfällbar säng på 80 cm. Det finns även utrymme till att ställa in en extra bädd (kostnad tillkommer). Rummen har trägolv, fåtölj/soffa, skrivbord, TV, radio, telefon, hårtork och gratis WiFi. Badrummen har dusch.
Sängar och kapacitet
En 140 cm stor säng och en utfällbar säng på 80 cm. Det finns även utrymme till att ställa in en extra bädd (kostnad tillkommer).
Standard familjrum

Standard Kombi, från 874 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 15 m²
Våra Standard Kombirum passar bra för dig som reser en eller två personer. Rummen är från 15 m² de är utrustade med en 120 cm säng och en utfällbar 80 cm säng. Rummen har trägolv, fåtölj/soffa, skrivbord, TV, radio, telefon, hårtork och gratis WiFi. Badrummet har dusch.
Sängar och kapacitet
En 120 cm säng och en utfällbar 80 cm säng.
Standard familjrum

Standard Dubbel, från 874 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 15 m²
Våra rymliga Standard Dubbelrum passar bra för er som reser två personer. Rummen är från 15 m² och försedda med två komfortabla sängar; antingen 2*90 cm eller 2*105 cm sängar. Rummen har trägolv, fåtölj/soffa, skrivbord, TV, radio, telefon, hårtork och gratis WiFi. Badrummet har dusch.
Sängar och kapacitet
Antingen 2*90 cm eller 2*105 cm sängar.
Standard dubbelrum

Standard Enkel, från 779 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 15 m²
Våra luftiga Standard Enkelrum passar bra för dig som reser ensam. Rummen är från 15 m² och försedda med en 120 cm eller 140 cm bred säng. Rummen har trägolv, fåtölj/soffa, skrivbord, TV, radio, telefon, hårtork och gratis WiFi. Badrummet har dusch.
Sängar och kapacitet
En 120 cm eller 140 cm bred säng.
Standard enkelrum

Moderate Familjerum, från 684 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 15 m²
Våra Moderate Familjerum passar för er som reser upp till fyra personer. Rummen är från 15 m² och är inredda med 140 cm stor säng och en bäddsoffa för en person. Det finns även utrymme till att ställa in en extra bädd (kostnad tillkommer). Rummen har trägolv, fåtölj/soffa, skrivbord, TV, radio, telefon, hårtork och gratis WiFi. Badrummen har dusch.
Sängar och kapacitet
En 140 cm stor säng och en bäddsoffa för en person. Det finns även utrymme till att ställa in en extra bädd (kostnad tillkommer).
tradeDoubler