Hoppa till huvudinnehållet

Våra rum

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender

Boende i Borlänge

Boka boende och beställ övernattning på First Hotel Brage i Borlänge, och välj mellan 92 bekväma rum. På First Hotel Brage i centrala Borlänge kan du välja mellan olika typer rum så som enkelrum, dubbelrum, familjerum och sviter. Vi erbjuder rum som uppfyller de flesta behov och vår personal sträcker sig långt för att vistelsen i Borlänge skall bli perfekt. Alla rum är rökfria, har sköna sängar, erbjuder fri WiFi och badrum med badkar eller dusch. Som gäst på First Hotel Brage har du tillgång till takvåning och bastu med fantastisk utsikt, bar och en av Borlänges populäraste restauranger. Från hotellet är det nära till skidbackar och härliga naturupplevelser. Frukost ingår i priset.

1 juli stänger vi hotellet pga renovering och håller stängt resten av året. Vi gläder oss att snart kunna välkomna gamla och nya gäster till Borlänges finaste hotell.

Val av rum och prisexempel

First SmartBed Dubbel

Rummet passar för:
Storlek: 16 m²
Våra rymliga och lugna SmartBed-rum är inredda med fjädersäng där madrassens fasthet kan justeras. Rummen har två 90 cm sängar och passar perfekt för dig som vill ha en extra skön sömnupplevelse. När du bor i ett SmartBed-rum får du också ett personligt sovkit som innehåller både ögonmask och öronproppar.
Sängar och kapacitet
Två 90 cm sängar.

Juniorsvit

Rummet passar för:
Storlek: 38 m²
Våra stora och bekväma Juniorsviter har två rum, ett sov- och ett vardagsrum. Sovrummet har en 2*105 cm bred säng. Vardagsrummet har en soffa som går att bädda ut för två personer. I vardagsrummet finns även matbord med plats för fyra personer samt vattenkokare och kylskåp. De rymliga badrummen är utrustade med antingen badkar eller dusch. Våra Juniorsviter passar perfekt både för familjer och mer informella och privata affärsmöten.
Sängar och kapacitet
Sovrum med 2*105 cm bred säng. Vardagsrummet har en soffa som går att bädda ut för två personer.

Superior Dubbel

Rummet passar för:
Storlek: 16 m²
Våra luftiga Superior Dubbelrum på femte våningen är från 15 m² och inredda med 2 st 90 cm eller 2 st 120 cm stora sköna sängar. Rummen har trägolv, fåtölj/soffa, skrivbord, TV, radio, telefon, hårtork och gratis WiFi. Dessutom har dessa rum även vattenkokare för kaffe/te och är utrustande med ett mindre kylskåp. Vissa av rummen har morgonrock och badtofflor. Badrummen har dusch.
Sängar och kapacitet
2 st 90 cm eller 2 st 120 cm stora sköna sängar.

Standard Familjerum

Rummet passar för:
Storlek: 19 m²
Våra Standard Familjerum passar bra för er som reser upp till fyra personer. Rummen är från 17 m² och är inredda med 140 cm stor säng och en utfällbar säng på 80 cm. Det finns även utrymme till att ställa in en extra bädd (kostnad tillkommer). Rummen har trägolv, fåtölj/soffa, skrivbord, TV, radio, telefon, hårtork och gratis WiFi. Badrummen har dusch.
Sängar och kapacitet
En 140 cm stor säng och en utfällbar säng på 80 cm. Det finns även utrymme till att ställa in en extra bädd (kostnad tillkommer).

Standard Kombi

Rummet passar för:
Storlek: 16 m²
The Standard Combination Rooms are 15m² in size and are ideal for both single and double occupancy. They are furnished with a 120cm wide bed in addition to a wall bed. Amenities include hardwood floors, a chair/sofa, desk, TV, radio, telephone, hairdryer and free WiFi.
Sängar och kapacitet
En 120 cm säng och en utfällbar 80 cm säng.

Standard Dubbel

Rummet passar för:
Storlek: 16 m²
Våra rymliga Standard Dubbelrum passar bra för er som reser två personer. Rummen är från 15 m² och försedda med två komfortabla sängar; antingen 2*90 cm eller 2*105 cm sängar. Rummen har trägolv, fåtölj/soffa, skrivbord, TV, radio, telefon, hårtork och gratis WiFi. Badrummet har dusch.
Sängar och kapacitet
Antingen 2*90 cm eller 2*105 cm sängar.
tradeDoubler