Hoppa till huvudinnehållet

First Hotel Brage

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender

Rum 1

Lägg till rum

First Hotel Brage

TripAdvisor
Garanterat billigast online med oss Pris från 576 SEK

Centralt hotell Borlänge

First Hotel Brage är centralt beläget i Borlänges centrum, mitt i hjärtat av Dalarna. Här möts du av en varm och personlig atmosfär när du kliver in genom entrén. Hotellet byggdes 1965 och har genom åren genomgått förändringar och uppfräschningar. Idag har hotellet stora, ljusa rum i olika kategorier. På First Hotel Brage finns rumstyper som passar allt från businessresenärer till större familjer. Hotellet har även två bekväma Juniorsviter. Hela hotellet har gratis WiFi, frukost ingår i priset och dygnet runt bjuder vi dig på kaffe och te i lobbyn. På lobbyplan finner du även populära Harrys restaurang. Glöm inte att boka plats. På hotellets 5:e våning finns även bastu och en lokal med träningsmöjligheter.

Läs full beskrivning

 • 0 m till centrum

Erbjudanden

 • Familjesemester i Dalarna

  Klar för utförsåkning eller längdskidåkning med familjen i vinter? Bra - då har vi det perfekta erbjudandet för dig. Bo på First Hotel Brage endast 25 minuter med bil från Romme Alpin Ski Resort.

  Boka paket

Faciliteter

 • Konferensrum Valhall

  Konferens & möten

  Låt oss göra det som vi tycker är viktigt: Att ta hand om er när ni tar hand om det som ni tycker är viktigt.

  Vårt konferensrum Valhall är perfekt för kreativa möten, utbildningar och traditionella konferenser. Lokalen ligger på hotellets 5:e våning med fantastisk utsikt över Borlänge, är 60 m² och har plats för upp till 30 deltagare.

  Vi skräddarsyr ert möte efter era behov.

 • Färsk frukt på frukostbufféen

  Restaurang & frukost

  På hotellet ligger nyöppnade Restaurang Harrys.

  Njut god, vällagad mat med vännerna, eller ta en drink i baren.

  Frukost ingår alltid i priset när du bor hos oss.

 • Nattklubb

  De två sista helgerna varje månad har vi öppet vår nattklubb fram till kl. 02:00 här på hotellet. Detta kan medföra högre ljudnivå än vanligt för våra övernattande gäster.

  Vi vill även informera våra weekendgäster att det ligger en nattklubb på andra sidan gatan av hotellet. Ljud från den sprider sig tidvis i grannskapet när de har öppet.

Andra First Hotels

tradeDoubler