Hoppa till huvudinnehållet

Våra rum

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Boende i Borlänge

Boka boende och beställ övernattning på First Hotel Borlänge, och välj mellan 102 bekväma rum. På hotellet i centrala Borlänge kan du välja mellan olika typer rum så som enkelrum, dubbelrum, familjerum och sviter. Vi erbjuder rum som uppfyller de flesta behov och vår personal sträcker sig långt för att vistelsen i Borlänge skall bli perfekt. Alla rum är rökfria, har sköna sängar, erbjuder fri WiFi och badrum med badkar eller dusch. Som gäst på First Hotel Borlänge har du tillgång till takvåning och bastu med fantastisk utsikt, bar och en av Borlänges populäraste restauranger. Från hotellet är det nära till skidbackar och härliga naturupplevelser. Frukost ingår i priset.

1 juli stänger vi hotellet pga renovering och håller stängt till den 22 februari 2019. Vi gläder oss att snart kunna välkomna gamla och nya gäster till Borlänges finaste hotell.

Val av rum och prisexempel

Svit, från 1 995 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 38 m²
Sviterna har plats för en till fyra personer är 38 m² stora fördelat på två rum. Sovrummet har en 180 cm bred dubbelsäng med Smart TV och Chromecast. Det andra rummet har en bäddsoffa och skrivbord samt Smart TV med Chromecast. Rummen är även utrustade med vattenkokare för kaffe/te, gratis WiFi, morgonrockar, tofflor och ett smakfullt nyrenoverat badrum med dusch.

Willemarksviten

Rummet passar för:
Storlek: 44 m²
Belägen på högsta våningen med utsikt över Borlänge. Vår nyrenoverade Willemarksvit med plats för en till fyra personer är 44 m² stor fördelat på två rum. Det ena rummet med en 180 cm bred dubbelsäng och Smart TV med Chromecast. Det andra rummet har ett mötesbord med plats för sex personer och en bäddsoffa. Rummet är även utrustad med Smart TV med Chromecast, vattenkokare för kaffe/te, gratis WiFi, morgonrockar, tofflor, och ett stort smakfullt nyrenoverat badrum med dusch och hörnbadkar. Sviten har även ett gästbadrum i vardagsrummet.

Juniorsvit, från 1 990 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 38 m²
Ett fantastiskt rum med öppen planlösning på 40 m² för upp till fyra personer. Rummet är delat i två där man i den ena delen har en 180 cm dubbelsäng och Smart TV med Chromecast. I den andra delen har man en bekväm sittgrupp med bäddsoffa och fåtölj samt Smart TV med Chromecast. Juniorsviterna är även utrustade med skrivbord, vattenkokare för kaffe/te, morgonrockar, tofflor och ett smakfullt nyrenoverat badrum. I rummet finns även en härlig walk-in garderob. Dessa rum är även anpassade för funktionshindrade.
Sängar och kapacitet
Sovrum med 2*105 cm bred säng. Vardagsrummet har en soffa som går att bädda ut för två personer.

Superior Dubbel, från 1 520 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 16 m²
Alla våra Superior Dubbelrum är belägna på översta våningen med en härlig utsikt. Rummen har plats för två personer är minst 16 m² stora med en 180 cm bred dubbelsäng, fåtölj och skrivbord. Rummen är även utrustade med vattenkokare för kaffe/te, Smart TV med Chromecast, gratis WiFi, morgonrockar, tofflor och ett smakfullt nyrenoverat badrum med dusch.
Sängar och kapacitet
2 st 90 cm eller 2 st 120 cm stora sköna sängar.

Standard Familjerum, från 1 330 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 19 m²
Rummen har plats för 1-4 personer är perfekt för familjer eller vänner som vill dela ett stort och bekvämt rum. Rummen är minst 19 m² stora och har en 180 cm bred dubbelsäng. Det finns även en väggmonterad våningssäng eller en 120 cm bred bäddsoffa med plats för två. I rummet finns även Smart TV med Chromecast, fri WiFi och ett smakfullt nyrenoverat badrum med dusch.
Sängar och kapacitet
En 140 cm stor säng och en utfällbar säng på 80 cm. Det finns även utrymme till att ställa in en extra bädd (kostnad tillkommer).

Standard Twin, från 1 330 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 16 m²
Rummen har plats för två personer och är minst 16 m² stora. Här finner du två separata 90 cm breda sängar, fåtölj eller soffa samt ett skrivbord. I rummet finns även Smart TV med Chromecast, fri WiFi och ett smakfullt nyrenoverat badrum med dusch.
Sängar och kapacitet
En 120 cm säng och en utfällbar 80 cm säng.

Standard Dubbel, från 1 330 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 16 m²
Rummen har plats för två personer och är minst 16 m² stora. Här hittar du en 180 cm bred dubbelsäng, fåtölj eller soffa samt ett skrivbord. I rummet finns även Smart TV med Chromecast, fri WiFi och ett smakfullt nyrenoverat badrum med dusch.
Sängar och kapacitet
Antingen 2*90 cm eller 2*105 cm sängar.
tradeDoubler