Hoppa till huvudinnehållet

Fiskepaket Bengtsfors

Njut av en fiskeresa i Bengtsfors

Njut av en härlig fiskeupplevelse i Bengtsfors! Vi har skräddarsytt ett fiskepaket till er som vill uppleva naturen på detta fantastiska sätt med en guidad fisketur. Ta med en vän eller familjen. Stora som små är välkomna! Med övernattning och måltider inkluderade. Paketet gäller i två dagar.

Fiskepaket First Hotel Bengtsfors

Ingen trängsel. Bara du, dina fiskekompisar och den dalsländska vildmarken. Att fiska i flytring är ett rofyllt, avkopplande och samtidigt ett spännande sätt att fiska. Ett perfekt fiske för både kompisgäng och familj. Här finns chansen att få riktigt fina regnbågsöringar och allt fiske sker med assistans av guide.

Ni anländer till Bengtsfors på fredagen. Efter ni har checkat in på First Hotel, finns tid för en promenad längs sjön, ett parti dart/biljard eller ett pass i gymmet före det serveras en trerätters middag på hotellets restaurang.

Efter en god hotellfrukost, tar ni med ert lunchpaket och möter upp er fiskeguide utanför hotellet. Ni följer efter med egen bil till en liten skogstjärn. Där väntar en 4-timmars guidad fiskeupplevelse med flytring på jakt efter stora regnbågsöringar. Ett flytrings-set innehåller flytring, simfötter, håv samt vadarstövlar i neoprene. Ta på ett varmt underställ samt kläder efter väder för en dag utomhus. Det finns en enklare stuga vid strandkanten för förvaring av kläder och utrustning. En murad grillplats och ett enklare "utedass" finns också. Området är bra marker för svamp. Så chansen att få med sig lite kantareller finns också!

När ni återvänder till hotellet finns möjlighet att värma sig i bastun innan en välförtjänt trerätters middag och en god natts sömn. 

Passa på att göra en utflykt kring Bengtsfors efter en lång söndagsfrukost. Lunchpaket får ni med från hotellet. Bengtsfors är omgiven av vacker natur av skog, berg och sjöar. Det finns flera vandringsleder och även kanotuthyrning bara ett stenkast från hotellet. Ett perfekt sätt att avsluta helgen.   

* Flera sällskap kan ingå i fiskeupplevelsen. Det krävs minst fyra gäster för att fiskeupplevelsen ska genomföras. Barn upp till 12-13 år fiskar bäst från strand eller brygga. Vid bokningar av barnfamiljer så rekommenderas att de tar med flytvästar själva till barnen.

Bokning och boendeperiod

Paketet är bokningsbart i september och oktober, med ankomstdag fredag. Minimum fyra gäster per fisketillfälle.

Kontakta oss för att boka på bengtsfors@firsthotels.se eller +46 531 72 700.

Paketet inkluderar:

  • 2 x boende i delat dubbelrum på First Hotel Bengtsfors
  • 2 x frukostbuffé
  • 2 x lunchpaket
  • 2 x 3 rätters middag på hotellets restaurang
  • Tillgång till gym, bastu, dart och biljard
  • 1 x 4-timmars guidad fiskeupplevelse med flytring efter regnbågsöring, inkl. allt material

Pris: 3600 kr per person

Enkelrumstillägg: 400 kr