Hoppa till huvudinnehållet

Cykelpaket 3 dagar i Bengtsfors

Cykelpaket 3 dagar i Bengtsfors

Bo bekvämt på First Hotel Bengtsfors och upplev Dalsland på två hjul. Vi förser er med en god matsäck på turerna. På kvällen återvänder ni till hotellet och avnjuter bastun och poolen (öppen juni-sept) och i restaurangen en trerätters middag med utsikt över sjön och solnedgången. Varmt välkomna!

cykelpaket Bengtsfors

Bo 1 natt i bekväma hotellrum på First Hotell Bengtsfors. Bor ni fler nätter behöver ni inte ta med er någon packning – ni behåller ert rum under hela vistelsen.

Ni äter gott i restaurangen och bor bekvämt i våra rum och vi förser er med en god matsäck på turerna. På kvällen återvänder ni till hotellet och avnjuter bastun och poolen (öppen juni-sept) och i restaurangen en trerätters middag med utsikt över sjön och solnedgången.

Bokning & boende.
Erbjudandet är bokningsbart april till september. 

Önskar ni hyra cykel? Vår samarbetspartner Silverlake, som ligger ett stenkast från hotellet har både verkstad, uthyrning och cykelbutik.

Detta paket innehåller:

  • 1 x Kartpaket
  • 2 x Boende i delat dubbelrum
  • 2 x Frukostbuffè 
  • 2 x Lunchpaket
  • 2 x Trerätters meny 
  • Tillgång till bastu, gym och utomhuspool

Tips!
Kombinera gärna vistelsen med en dagskryssning på Dalslands Kanal med någon av kanalbåtarna, åka rälsbuss och/eller ta en ridtur eller aktivitet på Dalslands Aktiviteter. Det finns även möjlighet till att boka cykelguide för att få det mesta av vårt vackra landskap. Förboka tillägg med reception.

Få inspiration till cykelturer på Turistrådet Västsveriges hemsida

Pris från 2675 kr per person.