Hoppa till huvudinnehållet

Arlanda

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Hotell nära Arlanda flygplats

First Hotels har ett hotell nära Arlanda flygplats, First Hotel Arlanda Airport. Hotellet är ett modernt konferenshotell och en perfekt mötesplats för både affärsresenärer och familjer som ska ut och resa. Vårt hotell i Arlanda erbjuder gratis Shuttle service till och från Arlandas terminaler i samband med boende. Kommer du med bil till hotellet finns här både vanlig parkering och långtidsparkering.

I hotellets direkta närhet ligger Drive Labs med testbanor, Training Parter och Brygghuset i Sigtuna. Inom kort avstånd finner du även Eurostop Arlanda och Arlandastad Golf, perfekt för dig som gillar shopping och golf. Och gillar man shopping, eller är ute efter nöjesliv är närheten till Stockholm enastående. Arlanda Expresståg går direkt till Stockholm Centralstation, och Flygbussarna gör flera stopp i Stockholm City. Frukost och gratis WiFi ingår alltid när du bor på First Hotel Arlanda Airport.

Våra hotell i Arlanda

 • standard dubbelrum
  Pionjärvägen 81, 195 61 Arlandastad, Stockholm
  Boka nu!
  First Hotel Arlanda Airport är ett modernt konferenshotell i Arlandastad nära Stockholm. Hotellet ligger vid Arlanda Airport och utgör en perfekt plats för effektiva möten och minnesvärda konferenser – eller för en smidigare start på semestern.

  Vakna till en storslagen frukost som serveras redan från 04:00! Njut av en välsmakande middag i restaurangen eller varva ned i baren. Koppla av i bastun eller träna i vårt fullt utrustade gym. Upptäck Sveriges äldsta stad Sigtuna, endast 30 minuter från hotellet!

  Ta dig enkelt till hotellet med bil. Under vistelsen är parkeringen gratis. Behöver du långtidsparkering? Våra gäster får förmånliga priser – de bästa vid Arlanda Airport! Våra gratis flygbussar tar dig till och från terminalerna.