Hoppa till huvudinnehållet

Arlanda

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender

Rum 1

Lägg till rum

Hotell nära Arlanda flygplats

First Hotels har ett hotell nära Arlanda flygplats, First Hotel Arlanda Airport. Hotellet är ett modernt konferenshotell och en perfekt mötesplats för både affärsresenärer och familjer som ska ut och resa. Vårt hotell i Arlanda erbjuder gratis Shuttle service till och från Arlandas terminaler i samband med boende. Kommer du med bil till hotellet finns här både vanlig parkering och långtidsparkering.

I hotellets direkta närhet ligger Drive Labs med testbanor, Training Parter och Brygghuset i Sigtuna. Inom kort avstånd finner du även Eurostop Arlanda och Arlandastad Golf, perfekt för dig som gillar shopping och golf. Och gillar man shopping, eller är ute efter nöjesliv är närheten till Stockholm enastående. Arlanda Expresståg går direkt till Stockholm Centralstation, och Flygbussarna gör flera stopp i Stockholm City. Frukost och gratis WiFi ingår alltid när du bor på First Hotel Arlanda Airport.

Våra hotell i Arlanda

  • standard dubbelrum
    TripAdvisor
    Pionjärvägen 81, 195 61 Arlandastad, Stockholm
    First Hotel Arlanda Airport ligger i Arlanda Airport City med utmärkt kommunikation till Arlanda flygplats och Stockholm city. Hotellet är en naturlig mötesplats där människor arbetar, umgås och har smidiga konferenser. First Hotel Arlanda Airport erbjuder moderna konferenslokaler tillsammans med en öppen och trevlig restaurang som passar utmärkt för informella möten. Fri WiFi är tillgängligt på hela hotellet och frukost ingår i priset. På hotellet finns också en relaxavdelning med gym och bastu, fritt att använda för hotellets gäster. First Hotel Arlanda Airport är lätt att nå med både egen bil och Shuttle service. Hotellet erbjuder långtidsparkering i samband med boende. Mellan 04:30 - 00:30 erbjuder vi gratis Shuttle service till och från Arlandas terminaler. Vi hämtar upp var 30:e minut på samtliga terminaler vid busshållplats 12, upphämtningarna förbeställs via mail till info@firsthotelarlanda.se alt. via telefon 08-48002900 (knappval#3).
tradeDoubler