Hoppa till huvudinnehållet

Våra rum

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Boende i Valencia

First Hotel Petit Palace Ruzafa i Valencia har 41 bekväma rum som är perfekt utrustade för både romantiska cityweekends och affärsresor. Hotellet ligger i motesdistriktet Ruzafa där du hittar de senaste trenderna. Hotellet erbjuder fri WiFi, gratis lånecykel, lån av iPad på förfrågan samt massagedusch.

Val av rum och prisexempel

Standard Dubbel

Rummet passar för:
Storlek: 20 m²
Våra dubbelrum är inredda med fokus på komfort och innehåller antingen en dubbelsäng eller två enkelsängar. Här finns också dusch, platt-TV, gratis låne-iPad och fri WiFi.
standard dobbeltrum

Standard Dubbel med terrass

Rummet passar för:
Storlek: 19 m²
I våra dubbelrum med privat takterrass kan du uppleva solnedgången över Valencia. Rummen har dusch, minibar och platt-TV. Det finns fri WiFi och gratis låne-iPad på begäran.
standard dobbeltrum

Triple

Rummet passar för:
Storlek: 23 m²
Våra trebäddsrum passar för familjer eller grupper och har antingen en dubbelsäng och en enkelsäng eller tre enkelsängar. Rummen har också dusch, minibar, platt-TV, gratis låne-iPad på begäran och fri WiFi.
triple rum

Quadruple

Rummet passar för:
Storlek: 26 m²
Våra fyrbäddsrum är inredda för familjer och grupper och erbjuder olika kombinationer av dubbel-, enkel- och våningssängar. Det finns också gratis barnsäng, dusch, minibar, platt-TV, gratis låne-iPad begäran och fri WiFi.
standard quadruple rum

Quintuple

Rummet passar för:
Storlek: 30 m²
Våra rum för fem personer är inredda för familjer och grupper och erbjuder olika kombinationer av dubbel-, enkel- och våningssängar. Det finns också gratis barnsäng, dusch, minibar, platt-TV, gratis låne-iPad begäran och fri WiFi.
standard quintuple room
tradeDoubler