Hoppa till huvudinnehållet

Våra rum

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Boende i Valencia

Våra 43 rum på First Hotel Petit Palace Plaza de la Reina är inredda med fokus på komfort och erbjuder sängar av hög kvalitet och massagedusch. Med sitt centrala läge i den charmiga historiska stadskärnan är hotellet särskilt lämpligt för både en romantisk weekend och familjesemestern.

Val av rum och prisexempel

Standard Dubbel med terrass

Rummet passar för:
Storlek: 19 m²
I våra Double Rooms med privat terrass kan du se solen gå ned över Valencia. Rummen är inredda med en dubbelsäng och erbjuder dusch, minibar, platt-TV med internationella kanaler, gratis låne-iPad på begäran samt fri WiFi.
Sängar och kapacitet
Dubbelsäng
dubbelrum med terrass

Standard Enkel

Rummet passar för:
Storlek: 15 m²
Våra Single Rooms är inredda med känsla för modern komfort och innehåller dusch, minibar, platt-TV med internationella kanaler, gratis låne-iPad på begäran samt fri WiFi.
Sängar och kapacitet
Liten dubbelsäng
standard enkelrum

Standard Dubbel

Rummet passar för:
Storlek: 20 m²
Våra Standard Dubbel-rum är inredda med känsla för modern komfort och innehåller antingen en queensize-säng eller två enkelsängar, badrum med dusch, minibar, platt-TV med internationella kanaler, gratis låne-iPad och fri WiFi.
Sängar och kapacitet
Dubbelsäng eller två enkelsängar
dubbelrum

Triple

Rummet passar för:
Storlek: 23 m²
Våra Triple Rooms är speciellt inredda med familjer eller grupper i åtanke, och innehåller antingen en dubbelsäng i kombination med en enkelsäng, alt. tre enkelsängar. Här finns också dusch, minibar, platt-TV med internationella kanaler, gratis låne-iPad på begäran samt fri WiFi.
Sängar och kapacitet
Tre enkelsängar Dubbelsäng och enkelsäng
standard triple rum

Quadruple

Rummet passar för:
Storlek: 26 m²
Rummen passar perfekt för en resa med vänner eller familj och har plats för fyra personer i olika sängkombinationer. Här finns dessutom fri barnsäng, badrum med dusch, minibar, platt-TV med internationella kanaler, gratis låne-iPad på begäran samt fri WiFi.
standard quadruple rum

Quintuple

Rummet passar för:
Storlek: 30 m²
Våra rum för fem personer är inredda för familjer eller grupper och erbjuder olika kombinationer av dubbel-, enkelsängar och våningssängar. Det finns också gratis barnsängar, dusch, minibar, plattskärms-TV med internationella kanaler, gratis låne-iPad på begäran och fri WiFi.
Sängar och kapacitet
Fem enkelsängar Dubbelsäng, våningssäng och enkelsäng Tre enkelsängar och våningssäng
standard quintuple room
tradeDoubler