Hoppa till huvudinnehållet

Sevilla

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Sevilla

Våra hotell i Sevilla

 • standard quadruple rum
  Jimios 9-11, 41014 Sevilla
  Boka nu!
  First Hotel Petit Palace Marques Santa Ana är ett fyrstjärnigt hotell inhyst i en vacker och storslagen byggnad från 1800-talet i Sevillas historiska centrum. Här är det nära till domkyrkan, Alcazar, La Giralda och rådhuset. Hotellet passar perfekt för romantiska cityweekends, familjesemestrar och affärsresor. Här finns privat garage, gratis WiFi, fri tillgång till låne-iPads och gåvor till barnen.
 • fasad
  Pza Ramon Ybarra Llosent, 4 (Muñoz y Pabon, 18 St), 41004 Sevilla
  Boka nu!
  First Hotel Petit Palace Santa Cruz är ett fyrstjärnigt boutiquehôtel som ligger centralt i hjärtat av Sevillas gamla stad nära katedralen och de viktigaste turistattraktionerna, såsom kungliga slottet och Murillo-parken samt shopping, förstås. Hotellet ligger nära tågstationen och bara 8 km från flygplatsen.
 • standard twin rum
  Canalejas 2, 41014 Sevilla
  Boka nu!
  First Hotel Palace Canalejas Sevilla är ett fyrstjärnigt hotell inhyst i en vacker och storslagen byggnad från 1800-talet i Sevillas historiska centrum. Här är det nära till domkyrkan, Alcazar, La Giralda och rådhuset. Hotellet passar perfekt för romantiska cityweekends, familjesemestrar och affärsresor. Här finns privat garage, gratis WiFi, fri tillgång till låne-iPads och gåvor till barnen. Husdjur är välkomna

tradeDoubler