Hoppa till huvudinnehållet

Våra rum

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Boende i Málaga

Petit Palace Plaza Málaga erbjuder bekvämt boende på hotellets 66 rum i centrala Málaga. Bland bekvämligheterna finns fri WiFi och gratis tillgång till både låne-iPad och MiFi-enhet på begäran. Hotellet är det perfekta valet för en semester med vänner, en romantisk storstadstrip eller en trevlig affärsresa.

Val av rum och prisexempel

Standard Small Dubbel

Rummet passar för:
Storlek: 15 m²
Våra mindre dubbelrum passar perfekt för både individuella resenärer och par och bjuder på exklusiv design och modern komfort i avslappnad atmosfär. Här finns massagedusch, minibar, platt-TV, fri WiFi och gratis tillgång till låne-iPad samt MiFi på begäran.
standard small dubbelrum

Standard Dubbel

Rummet passar för:
Storlek: 25 m²
Våra Double Rooms är perfekt inredda för par, med exklusiv design och modern komfort. Här finns massagedusch, minibar, platt-TV, fri WiFi och gratis tillgång till låne-iPad samt MiFi.
standard dobbeltrum

Triple

Rummet passar för:
Storlek: 27 m²
Våra Triple Rooms är speciellt passande för en semester med vänner eller familj. Här finns antingen en kingsize-säng och en enkelsäng eller tre enkelsängar. Dessutom finns massagedusch, fri WiFi och gratis lån av iPad.
standard triple rum

Quadruple

Rummet passar för:
Storlek: 30 m²
Fyrbäddsrummen passar perfekt för en resa med vänner eller familj. Här finns en kingsize-säng, våningssäng och badrum med massagedusch, fri tillgång till låne-iPad samt gratis WiFi. Barnen får dessutom presenter.
standard quadruple rum

Quintuple

Rummet passar för:
Storlek: 30 m²
Rummen för fem personer passar utmärkt för grupper eller familjer på upp till fem personer. De rymliga rummen har fri WiFi samt badrum med massagedusch alt. -badkar. Dessutom finns minibar, platt-TV, fri WiFi samt gratis tillgång till låne-iPad.
standard quintuple room
tradeDoubler