Hoppa till huvudinnehållet

Våra rum

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Boende i Madrid

Hotellet innehåller 82 eleganta och komfortabla rum samt en välutrustad lägenhet med kök. Dessutom finns det familjerum med plats för upp till sex personer.

Alla rum har tillgång till bärbara lånedatorer med gratis WiFi och webbkamera. Utöver detta har rummen massagedusch samt gratis värdeskåp med gott om plats för en bärbar dator. Hotelleterbjuder också flexibla faciliteter för möten och event.

Val av rum och prisexempel

Standard Dubbel

Rummet passar för:
Storlek: 16 m² - 25 m²
Dubbelrummene är bekvämt inredda. De har antingen utsikt över torget eller vinterträdgården. Dessutom erbjuds bärbar lånedator med gratis WiFi och webbkamera. Rummen är utrustade med platt-TV, massagebadkar eller -dusch, hårtork, minibar, reglerbar luftkonditionering samt gratis värdeskåp. Max. antal personer: 2.
standard dobbeltrum

Superior Dubbel

Rummet passar för:
Storlek: 21 m²
Superior Dubbelrum med utsikt som vänder mot Santa Barbara-torget. Rummen har WiFi, minibar, safe, toalettartiklar, sminkspegel och hårtork. Gratis iPad med MIFI-tjänster som ger tillgång till internet utanför hotellet, finns att låna på förfrågan i receptionen.
superior dubbelrum

Superior Dubbel m/balkong

Rummet passar för:
Storlek: 35 m²
Superior Dubbelrum med utsikt och balkong som vänder mot Santa Barbara-torget. Rummen har WiFi, minibar, safe, toalettartiklar, sminkspegel och hårtork. Gratis iPad med MIFI-tjänster som ger tillgång till internet utanför hotellet, finns att låna på förfrågan i receptionen.
superior dubbelrum

Triple

Rummet passar för:
Storlek: 25 m²
Rummen är idealiska för familjer eller grupper på 4-6 personer och är moderna och bekvämt inredda med antingen en dubbelsäng eller två enkelsängar samt våningssängar. De har antingen utsikt över torget eller vinterträdgården och är utrustade med platt-TV, massagebadkar eller -dusch, hårtork, minibar, reglerbar luftkonditionering samt gratis värdeskåp. Dessutom erbjuds bärbar lånedator med gratis WiFi och webbkamera. Max. antal personer: 3.
standard triple rum

Quadruple

Rummet passar för:
Storlek: 35 m²
Quadruple-rummen är möblerade med enkelsängar och loungedel. Dessutom finns platt-TV, massagebadkar eller -dusch, hårtork, minibar, reglerbar luftkonditionering samt gratis värdeskåp. Dessutom erbjuds bärbar lånedator med gratis WiFi och webbkamera. Max. antal personer: 4.
standard quadruple rum

Sextuple

Rummet passar för:
Hotellets Sextuple-rum är idealiskt inredd för både familjer och grupper på upp till sex personer. Lägenheten har utsikt över torget och er modernt och bekvämt inredd med en kingsize-säng och tre dubbla våningssängar plus platt-TV, massagebadkar eller -dusch, hårtork, minibar, reglerbar luftkonditionering samt gratis värdeskåp. Dessutom erbjuds bärbar lånedator med gratis WiFi och webbkamera. Max. antal personer: 6.
standard familjerum
tradeDoubler