Hoppa till huvudinnehållet

Våra rum

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Boende i Madrid

Boka boende i Madrid. Våra 64 rum på First Hotel Petit Palace Plaza Mayor finns i flera kategorier av komfortabla rum i hjärtat av Madrid med gratis låne-iPads och fri WiFi.

Val av rum och prisexempel

Standard Dubbel

Rummet passar för:
Storlek: 25 sq.m.
Rummen är den perfekta inramningen för en vistelse i Madrid. Bland faciliteterna finns gratis WiFi,massagedusch, gratis låne-iPad på begäran samt platt-TV. Max. antal personer: 2.
standard dubbelrum

Triple

Rummet passar för:
Storlek: 27 sq.m.
Rummen är avsedda för en familj på tre personer. Här finns både en dubbelsäng och barnsäng samt fri WiFi, gratis låne-iPad på begäran och badrum med massagedusch. Max. antal personer: 3.
sextuple rum

Quadruple

Rummet passar för:
Storlek: 40 sq.m.
Familjerummen är inredda för fyra gäster med sängar, våningssäng och barnsäng. Samtliga rum har fri WiFi och gratis låne-Pad på begäran. Här finns också en platt-TV samt presenter till alla barn. Max. antal personer: 4.
quadruple rum

Quintuple

Rummet passar för:
Storlek: 50 sq.m.
Rummen passar för fem personeroch har fri WiFi, gratis låne-iPad på begäran samt badrum med massagedusch. Max. antal personer: 5.
quadruple rum

Sextuple

Rummet passar för:
Storlek: 50 sq.m.
På hotellet finns det även ett rum med kapacitet för hela sex personer. Rummet erbjuder fri WiFi, gratis låne-iPad på begäran samt badrum med massagedusch. Max. antal personer: 6.
standard dubbelrum
tradeDoubler