Hoppa till huvudinnehållet

Våra rum

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Boende i centrala Madrid

Alla dubbelrum har 27" platt-TV med internationella kanaler, fri WiFi, massagedusch och gratis värdeskåp. Hotellet har yttre och inre dubbelrum (på begäran).

Alla Familjerum (med kapacitet upp till 6 personer) är idealiskt utrustade för familjer eller grupper och erbjuder 27" platt-TV med internationella kanaler, fri WiFi, massagedusch och gratis värdeskåp. Hotellethar både yttre och inre familjerum (på begäran).

Hotellet har också handikappanpassade rum och rum för gäster som reser med husdjur.

Val av rum och prisexempel

Standard Dubbel

Rummet passar för:
Storlek: 11-15 m² + 3 m² bathroom
Våra dubbelrum är inredda för såväl individuella resenärer som för par, med exklusiv design och modern komfort. Här finns massagedusch, minibar, platt-TV, fri WiFi och gratis tillgång till låne-iPad. Max. antal personer: 2.
standard dubbelrum

Triple

Rummet passar för:
Storlek: 14-18 m² + 4 m² bathroom
Våra Triple-rum är speciellt passande för en semester med vänner eller familj. Här finns antingen en kingsize-säng och en enkelsäng eller tre enkelsängar. Dessutom finns massagedusch, platt-TV, fri WiFi och gratis lån av iPad. Max. antal personer: 3.
standard triple rum

Quadruple

Rummet passar för:
Storlek: 18-28 m² + 4 m² bathroom
Fyrbäddsrummen passar perfekt för en resa med vänner eller familj. Här finns en kingsize-säng, våningssäng och badrum med massagedusch, fri tillgång till låne-iPad samt gratis WiFi. Barnen får dessutom presenter. Max. antal personer: 4.
standard quadruple rum

Quintuple

Rummet passar för:
Storlek: 25 m²
Våra rum för fem personer passar perfekt på en semester med vänner eller familj. De är utrustade med en king size-säng och våningssängar samt badrum med massagedusch. Det finns gratis tillgång till lån-iiPad och fri WiFi. Det finns också barnsängar och alla barn får presenter. Max. antal personer: 5.
standard quintuple rum

Sextuple

Rummet passar för:
Storlek: 30 m²
Sexmannarummen passar utmärkt för semestern med vänner eller familj. De är utrustade med massagedusch, minibar, DVD-spelare, platt-TV och gratis tillgång till låne-iPad och fri WiFi. Max. antal personer: 6.
standard sextuple rum
tradeDoubler