Hoppa till huvudinnehållet

Våra rum

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Boende i Madrid

De 75 rummen på First Hotel Icon Embassy är utrustade med kvalitetssängar och modern komfort. Det centralt belägna hotellet passar perfekt för både weekend- och affärsresor. Här finns fri WiFi och gratis lån av iPad. Välj mellan olika rumstyper som anpassats för alla behov.

Val av rum och prisexempel

Standard Dubbel

Rummet passar för:
Storlek: 25 m²
Rummen inbjuder till avkoppling i exklusiv design och modern komfort. Här finns dusch med hydromassage, minibar, plasma-tv, gratis låne-iPad på begäran, samt fri WiFi. Max. antal personer: 2.
standard dubbelrum

Triple

Rummet passar för:
Storlek: 27 m²
Rummen passar perfekt på semestern med familj och vänner. De har antingen en king size-säng och en enkelsäng, alt. tre enkelsängar. Här finns dusch med hydromassage, gratis låne-iPad på begäran samt fri WiFi. Max. antal personer: 3.
standard dubbelrum

Quadruple

Rummet passar för:
Storlek: 30 m²
Det perfekta valet för grupper och familjer. Rummen har en kingsize-säng och en våningssäng. Du får också dusch med hydromassage, minibar, plasma-tv, gratis låne-iPad på begäran, fri WiFi samt kostnadsfria presenter till barnen. Max. antal personer: 4.
standard familjerum

Apartment Suite

Rummet passar för:
De unika hotellägenheterna är lyxigt inredda vid längre vistelse, med sovrum, barnsäng och bäddsoffor, vardagsrum, kylskåp, säkerhetsbox, två plasma-TV, mikrovågsugn samt badrum med hydromassage och hårtork. Hotellet erbjuder även fri WiFi och lånecyklar samt gratis tillgång till en iPad vid förfrågan. Max. antal personer: 4.
standard familjerum
tradeDoubler