Hoppa till huvudinnehållet

Våra rum

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Boende i Madrid

Våra 44 rymliga rum på First Hotel Petit Palace Arturo Soria har modern inredning, massagedusch och bekväma, nya sängar. De har också fri WiFi och gratis låne-iPad.

Val av rum och prisexempel

Standard Dubbel

Rummet passar för:
Våra Standard Dubbel-rum är inredda för såväl individuella resenärer som för par, med exklusiv design och modern komfort. Här finns massagedusch, minibar, platt-TV, fri WiFi och gratis tillgång till låne-iPad. Max. antal personer: 2.
standard dubbelrum

Triple

Rummet passar för:
Våra Triple-rum är speciellt passande för en semester med vänner eller familj. Här finns antingen en dubbelsäng och en enkelsäng eller tre enkelsängar. Dessutom finns det fri WiFi och gratis lån av iPad. Max. antal personer: 3.
standard dubbelrum

Quadruple

Rummet passar för:
Quadruple-rummen är möblerade med enkelsängar och loungedel. Dessutom finns platt-TV, massagebadkar eller -dusch, hårtork, minibar, reglerbar luftkonditionering samt gratis värdeskåp. Dessutom erbjuds bärbar lånedator med gratis WiFi och webbkamera. Max. antal personer: 4.
standard dubbelrum

Quintuple

Rummet passar för:
Våra rum för fem personer passar perfekt på en semester med vänner eller familj. De är utrustade med en king size-säng och våningssängar samt badrum med massagedusch. Det finns gratis tillgång till lån-iPad och fri WiFi. Det finns också barnsängar och alla barn får presenter. Max. antal personer: 5.
standard dubbelrum
tradeDoubler