Hoppa till huvudinnehållet

Våra rum

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Boende i Madrid

First Hotel Petit Palace Alcalá har 60 komfortabla rum i flera olika kategorier. Rummen är inredda med kvalitetssängar och här finns låne-iPads och gratis WiFi. Hotellet passar perfekt för ett citybreak i Madrid, en långhelg med vännerna eller en romantisk semester.

Val av rum och prisexempel

Small Standard Dubbel

Rummet passar för:
Storlek: 15 m²
Våra bekväma rum till överkomligt pris är utrustade med en dubbelsäng (135 cm bred). Det finns gratis låne-iPad och gratis WiFi, och rummen har dessutom minibar, TV och massagedusch. Max. antal personer: 2.
standard dubbelrum

Standard Dubbel

Rummet passar för:
Storlek: 25 m²
De inbjudande och rofyllda rummen är inredda med designmöbler och passar speciellt bra för par. Hotellet erbjuder gratis låne-iPad och gratis WiFi. Rummen har dessutom massagedusch, minibar och plasma-TV. Max. antal personer: 2.
standard dubbelrum

Triple

Rummet passar för:
Storlek: 27 m²
Rummen passar perfekt för familjen eller en semester med vännerna. Här finns en kingsize-säng och en enkelsäng alternativt tre enkelsängar. Dessutom finns massagedusch, gratis WiFi och gratis låne-iPad. Max. antal personer: 3.
standard dubbelrum

Quadruple

Rummet passar för:
Storlek: 30 m²
Dessa rum är det bästa alternativet för grupper och familjer. De är inredda med en kingsize-säng och våningssäng samt massagedusch. Hotellet erbjuder dessutom gratis WiFi och gratis låne-iPad. Alla barn får presenter. Max. antal personer: 4.
standard familjerum

Sextuple

Rummet passar för:
Storlek: 30 m²
Våra största rum är speciellt anpassade för familjesemestern eller gruppresan. Här finns massagedusch, badkar, minibar och platt-TV, gratis WiFi och gratis låne-iPad. Max. antal personer: 6.
standard familjerum
tradeDoubler